12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Barbat împuşcat în fund după ce a sărit la poliţişti cu furca. A sunat singur la 112

Oamenii legii s-au dus la el în câmp, pentru a-l chema la audieri, bănuit fiind de un furt. Acuzatul a rupt-o la fugă, ascunzându-se într-o pădure, aşa rănit cum era. A sunat însă la 112, după 7 ore. Poliţia l-a săltat din spital, după ce i-a fost extras glonţul din fund.
Un ieşean a fost împuşcat în fund de către poliţişti după ce a sărit la aceştia înarmat cu o furcă. Incidentul a avut loc miercuri dimineaţă, în jurul orei 10, atunci când trei poliţişti din comuna Costeşti, lângă Târgu Frumos, au mers pe un câmp să caute un bărbat în vârstă de 36 de ani, bănuit de o tâlhărie. Bărbatul a fost găsit în timp ce încărca lucernă într-o căruţă, cu o furcă. Poliţiştii i-au cerut omului să meargă cu ei, la audieri, însă localnicul a sărit cu furca la ei, şi a încercat apoi să fugă cu căruţa.
Poliţiştii spun că au tras mai multe focuri de pistol în aer, apoi au tras un foc înspre bărbat, potrivit consemnului. În ciuda focurilor de armă, fugarul a reuşit să se refugieze într-o pădure din apropiere, iar poliţiştii au început să-l caute. Oamenii legii au găsit căruţa abandonată, după o perioadă de căutări, dar pe fugar nu l-au dibuit.

Continuare pe Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow