26.3 C
Paşcani
joi, august 18, 2022
Array

Bărbat găsit mort în apă, la Hîrlău. Un altul a fost găsit înghetat în grădină

- Advertisement -

Bărbat găsit mort în apă, la Hîrlău. Un altul a fost găsit înghetat în grădină

Moarte suspectă pentru un bărbat care a fost găsit în apele înghetate ale Bahluiului. Acesta, în vârstă de 59 de ani, locuia singur și ultima oară a fost văzut la slujba de dimineață de la biserica din apropierea ppuntei ce traversează apa în zona comunei Scobinți – Hîrlău. Oamenii legii fac cercetări, iar corpul neînsuflețit a fost depus la Institutul de Medicină Legală Iași pentru necropsie.

Constantin Humulescu în vârstă de 59 ani din Bădeni, Scobinți a fost găsit mort în apele Bahluiului, de către săteni. Aceştia au anunţat Poliţia care a venit la fața locului cu o echipă de criminaliști pentru a face cercetările care se impun în astfel de cazuri. Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala Iași pentru necropsie, iar în cauză s-a intocmit dosar penal pentru moarte suspectă.

Trupul bărbatului a fost descoperit de săteni în după amiaza zilei de 30 ianuarie, în jurul orei 13.00. Cei care l-au văzut câteva ore mai devreme, în viață, spun că se afla sub influența băuturilor alcoolice și cel mai probabil într-o fracțiune de secundă s-a dezechilibrat și a căzut de pe punte, de la o înălțime de aproximativ 4 metri, în apă.

Tot o moarte suspectă este și cazul unui bărbat din comuna Scobinți ce a fost găsit înghetat în urmă cu câteva zile, în grădina gospodăriei sale. Acesta era în vizorul oamenilor legii, dat fiind depresia ce o avea – soția și copiii l-au părăsit.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow