More

  Bărbat dispărut după ce s-a lovit la cap

  Array

  Apel disperat din partea unei familii. Aceasta își caută fratele plecat de acasă de aproape o săptămână de zile. Au anunțat și poliția, iar fântânile, podurile, râurile și pârâurile au luate la căutat de către sora celui dispărut. Până acum nici urmă de el.

  Geluță Alexe din satul Uda, din comuna Tătăruși a plecat de acasă în ziua de 5 octombrie. Ca de fiecare dată, el a mers la locuința unui bătrân ca să-i dea o mână de ajutor în gospodărie și să-i facă cumpărăturile curente. Seara, la plecare, a fost văzut la cârciuma din sat, acolo unde au fost și câteva discuții mai aprinse, iar martorii spun că dispărutul a fost și victima unui conflict, lovindu-se și la cap, în urma unei căzături.

  Din cauza faptului că a fost întrerupt curentul electric în comună, în urma unui incendiu la o gospodărie, bărbatul a fost văzut de pompierii voluntari mergând pe marginea stradăzii, într-o altă direcție, față de unde îi era amplasată locuința.

  Martorii spun că ar fi plecat cu unul dintre prietenii de pahar. Polițiștii au intrat pe fir și au început o anchetă pentru a-l găsi pe bărbat. De atunci, nici urmă de el.

  Bărbatul are o înălțime de aproximativ 1,65 cm, slab, ochi albaștri, calviție proeminentă iar pe laterale părul grizonat. Ultima dată când a fost văzut era îmbrăcat cu un hanorac de culoare gri cu alb, pantaloni raiați de culoare kaki, adidași negru cu alb, șapcă de pânză de culoare verde.

  Cine îl vede sau aude ceva de cel dispărut este rugat să meragă la cel mai apropiat sediu de Poliție sau să anunțe la numărul unic de urgențe 112.

  Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI