32.6 C
Paşcani
luni, august 8, 2022

Bărbat din orașul Hârlau, arestat pentru proxenetism

Un barbat in varsta de 39 de ani,  din orasul Harlau a fost ridicat de mascați duminica, pe 27 martie. Tanarul este suspectat ca incepand cu luna octombrie a anului trecut, ar fi determinat o tânără cu varsta de peste 18 ani, să practice prostituţia în folosul lui. In cadrul actiunii a fost efectuata si o perchezitie domiciliara, in urma careia au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă și suma de 13.600 de lei. Initial bărbatul a fost reţinut de politisti pentru 24 de ore, iar la data de 28 martie Judecătoria Harlau  a dispus arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

„La data de 27 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziție domiciliară, în orașul Hârlău, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că începând cu luna octombrie 2021, un bărbat de 39 de ani ar fi determinat o tânără majoră să practice prostituţia în folosul lui şi i-ar fi înlesnit acesteia activitatea.

În urma percheziției, au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă și 13.600 de lei.

De asemenea, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. 

La data de 28 martie a.c., bărbatul reținut a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău și Judecătoriei Hârlău, instanță care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

La acţiune au participat şi polițiști din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi și Poliției Orașului Hârlău, iar activităţile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Iaşi. Cercetările sunt continuate.” transmite  IPJ IASI.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow