More

  Bărbat din Deleni condamnat pentru tâlhărie, prins în Danemarca

  Un barbat din comuna Deleni isi va petrece urmatorii trei ani dupa gratii. Localnicul in varsta de 34 de ani a fost condamnat pentru talharie, insa era plecat in strainatate. Zilele trecute, el a fost depistat in Danemarca, iar pe 15 mai a fost dus de autoritati in penitenciarul Rahova. 


  În urma schimbului de informaţii dintre polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași și autoritățile din Danemarca, realizat prin intermediul Biroului Sirene, din cadrul I.G.P.R., s-a reușit depistarea și reținerea în Danemarca  a  unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Deleni, județul Iași, urmărit național și internațional.

  Acesta se sustrăgea executării pedepsei de 3 ani de închisoare, fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

  În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Brașov, acesta a fost predat în favoarea României și depus în Penitenciarul Rahova, la data de 15 mai a.c.” se arata in comunicatul de presa trimis de Inspectoratul de Politie Judetean Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet