Un barbat din comuna Deleni isi va petrece urmatorii trei ani dupa gratii. Localnicul in varsta de 34 de ani a fost condamnat pentru talharie, insa era plecat in strainatate. Zilele trecute, el a fost depistat in Danemarca, iar pe 15 mai a fost dus de autoritati in penitenciarul Rahova. 


În urma schimbului de informaţii dintre polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași și autoritățile din Danemarca, realizat prin intermediul Biroului Sirene, din cadrul I.G.P.R., s-a reușit depistarea și reținerea în Danemarca  a  unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Deleni, județul Iași, urmărit național și internațional.

Acesta se sustrăgea executării pedepsei de 3 ani de închisoare, fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Brașov, acesta a fost predat în favoarea României și depus în Penitenciarul Rahova, la data de 15 mai a.c.” se arata in comunicatul de presa trimis de Inspectoratul de Politie Judetean Iasi.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider