23.7 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

BĂRBAT CERCETAT PENTRU 4 FURTURI DIN LOCUINŢE, REŢINUT DE POLIŢIŞTI

- Advertisement -

BĂRBAT CERCETAT PENTRU 4 FURTURI DIN LOCUINŢE, REŢINUT DE POLIŢIŞTI

 La data de 16 octombrie a.c, poliţiştii  de la Tg. Frumos au identificat pe raza localităţii Butea şi adus la cercetări un bărbat de 34 ani din judeţul Neamţ, bănuit de comiterea mai unor infracţiuni de furt calificat din locuinţe.

Astfel, în perioada februarie- septembriea.c., bărbatul ar fi pătruns prin efracţie  în 4 locuinţe din comuna Butea, de unde ar fi sustras bunuri (bijuterii din aur, băuturi alcoolice)  şi bani.Prejudiciul creat este în valoare de 6850 lei.

Din cercetări a rezultat că bărbatul ar filocuit pe raza judeţul Neamţ,  de unde s-ar fi deplasat cu bicicleta în comuna Butea, în zilele de duminică, când ar fi săvârşit furturile.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştiiau constatat că bărbatul este urmărit naţional şi internaţional, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 4 ani, emis de Judecătoria Roman.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatula fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow