2.2 C
Paşcani
marți, ianuarie 31, 2023

Bărbat agresiv cu polițiștii, după ce soția lui a rămas fără permis din cauza vitezei

Dosar penal pentru ultraj, dupa o amenda data in trafic pentru viteza si un permis suspendat. Politistii rutieri pascaneni ce au oprit o soferita care circula cu viteza, iar apoi, au lasat-o fara permis de conducere, au fost agresati verbal de sotul acesteia, pasager in masina condusa de femeie.

Intamplarea a avut loc duminica, 5 septembrie, pe drumul european 85, in localitatea Soci, in jurul orei 16:00. Conducatoarea auto circula cu viteza de 109km/ora, in interiorul localitatii.

Aceasta a fost sancționată conform OUG nr 195/2002, iar ca măsură complementară i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Nemulțumiți de măsura luată de polițiști, atât conducătoarea auto cât și pasagerul din dreapta față a auto (un bărbat) au mers la autospeciala unde se afla echipajul de poliție, bărbatul începând să se manifeste agresiv verbal” informeaza IPJ Iasi.

Unul dintre polițiști i-a solicitat bărbatului să se legitimeze, însă acesta a refuzat, motiv pentru care i s-a pus în vedere că va fi imobilizat si condus la sediul Poliției pentru identificare.

Întrucât în momentul imobilizării bărbatului acesta s-a manifestat agresiv, dar si pentru că, cei doi soti au încercat să-l împiedice pe polițist să ia măsurile legale, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pascani, procurorul de caz întocmind un dosar penal in care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, precizeaza oamenii legii.

Cercetarile continua in cadrul dosarului deschis de procurori. Potrivit Codului penal, ultrajul se pedepseste cu inchisoare de la trei luni la patru ani.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow