18.5 C
Paşcani
duminică, octombrie 2, 2022
Array

Bănuit de tâlhărie, arestat preventiv

- Advertisement -

Un bărbat din Târgu Frumos a tâlhărit un tânăr şi i-a sustras telefonul mobil şi banii pe care îi avea la el. Totul s-a petrecut pe o stradă din Iaşi, iar cel prădat este din comuna Costeşti. Oamenii legii l-au arestat pentru 30 de zile pe cel care a furat.

Un bărbat din Târgu Frumos îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii pentru că a acostat un tânăr în vârstă de 20 de ani, pe o stradă din Iaşi şi l-a deposedat de telefonul mobil şi suma de 40 de lei. Păgubitul a mers la Poliţie şi a reclamat ce i s-a întâmplat, iar aceşti au început o anchetă.

La data de 24 noiembrie, în urma investigaţiilor, a fost adus la audieri bănuitul comiterii faptei, un bărbat în vârstă de 41 ani, din oraşul Târgu Frumos. În baza probatoriului administrat în cauza, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

Miercuri, 25 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat unităţii de parchet competenţe şi instanţei, cea din urmă dispunând luarea măsurii arestării preventive a bărbatului pentru o perioada de 30 zile. Persoana a fost reintrodusă în Penitenciarul Iaşi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow