More

  Bani și flori pentru fetele de 10 la bac – VIDEO

  Array

  Bani și flori pentru fetele de 10 la bac

  Fetele de 10 la BAC din Pașcani au fost premiate de către administrația locală din oraș. Evenimentul a avut loc chiar la începutul ședinței de Consiliu Local în fața aleșilor, cei de la PNL având un proiect în acest sens. Fetele care fac cinste orașului cu mediile de 10 sunt Maria Grigoriu și Diana Târpescu și au studiat la Colegiul Sadoveanu”.  

   Bani, plachete, flori și diplome pentru cele două fete din Pașcani care au reușit să obțină media maximă la examenul de Bacalaureat din acest an. Estes vorba despre Maria Grogoriu și Diana Târpescu, absolvente ale Colegiului “Sadoveanu” din Pașcani.

  Ele au fost prezente în ședința de Consiliu Local a Municipiului unde au primit premiile propuse de consilierii din PNL ca semn de mulțumire a muncii depuse și realizării avute în și după anii de studiu.

  Premierea a fost făcută de primarul Dumitru Pantazi și Gabriela Nedelcu în numele tuturor aleșilor locali.

  “A fost o onoare pentru mine să premiez cele două tinere ce au obţinut notă 10 la examenul de bacalaureat. Este vorba despre Grigoriu Maria Gabriela şi Tirpescu Iuliana Diana, ambele eleve ale Colegiului Naţional “Mihail Sadoveanu” din municipiul Paşcani. Le felicit şi le doresc mult succes în viaţă, dar şi să obţină rezultate la fel de bune la Universităţile la care au optat să înveţe mai departe. Îi felicit şi pe părinţii celor două fete dar şi pe cadrele didactice care le-au pregătit, sunt sigur că în spatele rezultatelor obţinute se află multe sacrificii făcute de partinti şi multă muncă din partea profesorilor.” a spus edilul Municipiului Pașcani la începutul ședinței de Consiliu Local Pașcani ce a avut loc astăzi, 31 august 2017.

  Fetele au primit câte o mie de lei, plachete, flori și diplome, din bugetul local fiind alocată suma de 2.340 lei din capitolul bugetar 67.02. – sport, cultură, culte.

  Elevele au terminat liceul la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” din Municipiu, iar povestea succesului dar și ce alte planuri au le puteți urmări în cadrul emisiunii de interviuri Jos pălăria!

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet