-5.1 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

Bani în plus pentru poliţişti şi jandarmi. Carmen Dan vrea plata orelor suplimentare pentru angajaţii Ministerului Afacerilor Interne

Ministrul de Interne a anunţat, luni, că MAI consideră necesară introducerea plăţii orelor suplimentare pentru angajaţii din subordine, Carmen Dan precizând că, dacă amendamentele care prevăd acest lucru, sunt adoptate în Parlament, primele plăţi vor putea fi făcute în iulie 2018.

„Am mai avut discuţii cu colegul meu, ministru al Justiţiei. O să vedeţi că există o zonă susţinută şi sprijinită în plan parlamentar şi aflată sub coordonarea ministerului Justiţiei. În perioada următoare se va discuta în Parlament OUG 92/2017 privind salarizarea personalului bugetar din fonduri publice. Am avut discuţii cu preşedintele Camerei Deputaţilor pentru susţinerea unor amendamente. Considerăm oportum ca intervenţiile în zona salarizării MAI să vizeze introducerea posibilităţii salarizării orelor suplimentare, pentru poliţişti şi jandarmi. Deficitul de personal cu care ne confruntăm este de aproape 24.000 de angajaţi”, a declarat, luni seară, Carmen Dan.

Continuarea pe Mediafax

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow