17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Bani pentru şcoli şi grădiniţe, în comunele din preajma Paşcaniului

Inceput de an cu investitii importante in invatamantul din comunele din preajma Pascaniului. Administratiile locale au obtinut finantare pentru construirea de scoli noi sau gradinite la sate. Una dintre modernizari va avea loc in localitatea Uda, din comuna Tatarusi, unde invata circa 200 de copii.

Veste buna pentru copiii din localitatea Uda, Tatarusi. Administratia locala a demarat procedura de licitatie pentru modernizarea corpului A si B de la scoala din sat. Lucrarile presupun consolidarea, extinderea si modernizarea cladirilor, iar proiectul are o valoare de peste 2 milioane de lei, bani guvernamentali si cu o mica contributie de la bugetul local.

Modernizarea scolii din Tatarusi face parte din sirul lung de investitii pentru invatamantul din comuna. In luna iunie anul trecut, copiii din Tatarusi s-au bucurat de o gradinita noua cu toate dotarile, iar in toamna anului 2014, prescolarii din Pietrosu au fost primiti intr-un sediu nou.

Mentionam ca si administratia locala din Harmanesti se pregateste pentru reabilitarea unei gradinite cu program normal, in valoare de peste 700.000 de lei fara TVA, licitatia avand loc la sfarsitul lunii ianuarie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow