25 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Bani pentru gradinita si drum, la Motca

Noi investitii prind contur in comuna Motca. De cateva zile, au inceput lucrarile la gradinita asteptata de cateva generatii bune. Pe temelia construita in urma cu cinci ani, se ridica acum peretii cladirii. Totodata, astazi s-a organizat licitatia pentru asfaltarea drumului de la Boureni.

700.000 de lei: aceasta a fost suma alocata de Ministerul Dezvoltarii Regionale pentru continuarea lucrarilor la gradinita din Motca. De cateva zile se lucreaza intens la construirea peretilor, iar edilul, Constantin Serioja Hobinca, spera ca acesti bani vor ajunge si pentru acoperirea cladirii. Pentru finalizarea gradinitei ar mai trebui inca 600.000 lei.

Demersuri se fac si pentru o alta investitie. Astazi a avut loc licitatia pentru asfaltarea drumului comunal 111, la care au participat patru firme. Acelasi minister a dat 500.000 lei pentru asfaltul asteptat de ani buni de locuitorii din Boureni.

Mentionam ca aceste doua investitii sunt extrem de importante pentru comuna. Prescolarii invata in scoala in lipsa unei gradinite moderne, iar singurul drum care leaga satul Boureni de drumul european 85, este plin de gropi si din pamant.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ALERTA IN GARA PASCANI

Alerta in Gara Pascani. Autoritatile au fost informate printr-un...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow