More

  Bani pentru centrală nouă, la Școala Conțești

  Dispute între consilierii locali din Valea-Seacă în ultima ședința a legislativului. Motivul a fost o redistribuire a unor fonduri de la bugetul local, pentru o centrală nouă la una din școlile din comună, care s-ar fi stricat din cauza celor care o intretin. 30.000 de lei au fost aprobați în cele din urmă, însă cu mențiunea de a fi găsiți vinovații și trași la raspundere.

   

  Consilierii locali din Valea-Seacă au aprobat în ședința de marți, alocarea sumei de circa 30.000 de lei către Școala Valea-Seacă, structura Contești, bani necesari pentru o centrală nouă și montarea ei. Nu însă, fără discuții aprinse.

  O parte din aleși susțin că centrală s-ar fi stricat după ce a fost pornită fără a se face toate verificările necesare și că în ultima perioada nu a fost încheiat un contract de mentenanță cu o firma specializată.

  Ei vor ca cei vinovați să fie trași la răspundere și să plătească pagubele produse.

  Pana atunci, au fost luați banii alocați pentru o centrală în cadrul unui proiect pentru reabilitarea grădiniței din Topile și mutați către școala din Contești, prioritară în acest moment când iarna bate la ușa.

  Mentionam că vechea centrală a fost folosită timp de 12 ani și a cedat în luna octombrie a acestui an.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet