16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Bani pentru centrală nouă, la Școala Conțești

Dispute între consilierii locali din Valea-Seacă în ultima ședința a legislativului. Motivul a fost o redistribuire a unor fonduri de la bugetul local, pentru o centrală nouă la una din școlile din comună, care s-ar fi stricat din cauza celor care o intretin. 30.000 de lei au fost aprobați în cele din urmă, însă cu mențiunea de a fi găsiți vinovații și trași la raspundere.

 

Consilierii locali din Valea-Seacă au aprobat în ședința de marți, alocarea sumei de circa 30.000 de lei către Școala Valea-Seacă, structura Contești, bani necesari pentru o centrală nouă și montarea ei. Nu însă, fără discuții aprinse.

O parte din aleși susțin că centrală s-ar fi stricat după ce a fost pornită fără a se face toate verificările necesare și că în ultima perioada nu a fost încheiat un contract de mentenanță cu o firma specializată.

Ei vor ca cei vinovați să fie trași la răspundere și să plătească pagubele produse.

Pana atunci, au fost luați banii alocați pentru o centrală în cadrul unui proiect pentru reabilitarea grădiniței din Topile și mutați către școala din Contești, prioritară în acest moment când iarna bate la ușa.

Mentionam că vechea centrală a fost folosită timp de 12 ani și a cedat în luna octombrie a acestui an.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow