11.9 C
Paşcani
sâmbătă, aprilie 1, 2023
Array

Bani europeni, respinsi de consilierii din Ruginoasa

Alesii locali din Ruginoasa se cearta din cauza proiectelor din fonduri europene. In ultima sedinta de Consiliu, consilierii au amanat un astfel de act, pe motiv ca partea de cofinantare ar fi prea mare. Ei au pus la indoiala necesitatea infiintarii unui punct de informare turistica cat si modul in care ar urma sa fie cheltuiti banii pentru aceasta investitie.

 

Discutii contradictorii in Consiliul Local din Ruginoasa din cauza unui proiect de investitii din fonduri europene. Alesii locali nu au votat un proiect de hotarare pentru infiintarea unui centru de informare turistica in localitate, in sedinta ce a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute.

O parte din consilieri considera ca investitia nu se justifica, iar suma prevazuta ar fi prea mare. Este vorba despre aproape 66.000 de euro, dintre care 18.000, cofinantarea de la bugetul local.

Sediul punctului de informare turistica va fi la Centrul Cultural din localitate. Din banii prevazuti in proiect ar urma sa fie  construita o anexa la cladirea existenta deja, se va cumpara o centrala termica si se vor face dotarile necesare, pe langa alte lucrari.

Dupa zeci de minute de contraziceri, proiectul a fost retras de pe ordinea de zi. Conform celor spuse de presedintele de sedinta, el urmeaza sa fie spus dezbaterii intr-o alta intrunire de Consiliu Local.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow