More

  Bani de la Primarie pentru trei biserici din Targu-Frumos

  Array

  Sprijin financiar pentru trei biserici din orasul Targu-Frumos. Administratia locala ajuta lacasurile de cult, care au depus proiecte pentru finantari nerambursabile, sa continue sau sa finalizeze anumite constructii. Cele trei solicitari sunt facute de reprezentantii Parohiei de rit vechi din comunitatea rusilor-lipoveni, parohiei “Cuvioasa Parascheva” din centrul orasului si Bisericii Romano-Catolica.
  Administratia locala din Targu-Frumos a organizat de curand o sesiune pentru acordarea de finantari nerambursabile de la bugetul local pentru activitati nonprofit de interes general pentru acest an. Mai multe biserici din oras au depus proiecte pentru a obtine sprijin financiar.
  In urma evaluarii si selectiei documentelor, trei lacasuri de cult urmeaza sa primeasca anumite sume de bani. Prima dintre ele este Parohia de Rit Vechi, ce este in constructie. A obtinut un punctaj mare si aproape 24.500 de lei. Aceeasi suma a primit si Biserica Romano-Catolica “Sfantul Anton de Padova” pentru instalatii termice.
  Cu cateva mii de lei mai putin, si anume 21.000 de lei, a fost cea de-a treia finantare pentru schimbarea acoperisului de la Casa Parohiala “Sfanta Parascheva”, din centrul localitatii.
  Mentionam ca, pentru domeniul cultelor, administratia locala a alocat suma de 70.000 de lei, de la bugetul orasului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet