22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Bani de la Primărie pentru bisericile din Municipiu Pașcani

  Ultimele știri

  Bisericile din Municipiu sunt așteptate să depună proiecte pentru finanțare nerambursabilă din partea administrației locale. Suma este de 300 mii lei, iar perioada de depunere a proiectelor începe de săptămâna viitoare.

  Administraţia locală din Paşcani pune la dispoziţia preoților 300.000 de lei, bani pentru finanţarea proiectelor. Dosarele pot fi depuse la secretariatul instituţiei pe parcursul unei luni de zile, 7 martie – 7 aprilie iar evaluarea proiectelor va avea loc o săptămână mai târziu, în perioada 8 aprilie – 13 aprilie, conform informațiilor date de purtătorul de cuvânt al instituției.

  Pe site-ul instituţiei a fost publicat un anunţ privind deschiderea unei noi sesiuni de finanţare pentru culte. Tot acolo, doritorii pot găsi informații și despre procedura de selecție a proiectelor prevăzute în Ghidul de finanțare neramburabilă din fonduri publice ale Municipiului Pașcani. Banii pot fi cheltuiţi doar pe bază de proiecte.

  Finanţările nerambursabile se acordă conform H.C.L. nr. 45 din 08.02.2016. Solicitanţii vor depune documentaţia prevăzută în Ghidul solicitantului în două exemplare (original şi copie) la Registratura Primăriei municipiului Paşcani, Strada Şefan cel Mare nr. 16.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet