More

  Bani de la Consiliul Judetean pentru catedrala din Pascani

  Array

  O biserica din Pascani aflata in constructie de mai bine de 10 ani, a primit o importanta suma de bani de la Consiliul Judetean Iasi pentru continuarea lucrarilor. Chiar si asa, ajutorul financiar nu este suficient pentru ca lacasul de cult sa fie finalizat.

  Catedrala “Pogorarea Sfantului Duh” din Pascani a primit de la Consiliul Judetean Iasi, suma de 200.000 lei. Preotul protopop, Pavel Postolache, a precizat ca acest sprijin financiar a fost mult asteptat insa nu este suficient ca lacasul de cult sa fie finalizat.

  De asemenea, el spera ca va primi finantare si de la Consiliul Local Pascani si ca va merge din casa in casa, in oras si suburbii, pentru a obtine mai multi bani.

  Protopopul a facut si un anunt important pentru pascaneni. De Rusalii sau in apropierea acestei zile importante, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, IPS Teofan, va face o slujba religioasa in catedrala.

  Mentionam ca ridicarea lacasului de cult a inceput in anul 2002, pana in prezent fiind investiti aproape 3.000.000 lei, potrivit celor spuse de preotul Pavel Postolache. Pentru finalizarea bisericii, ar mai fi nevoie de inca 1.500.000 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Viermele de făină, bun de consum în UE. Mihaela Bilic: De ce să mănânci insecte, dacă ai friptură?

  Viermele de făină, care tocmai a fost declarat bun de consum în Uniunea Europeană, nu conține nimic special, ci este doar o sursă viabilă...

  Streinu-Cercel îți dă vestea cea mare: „Obligatorie până în 2023”!

  Medicul Adrian Streinu-Cercel a declarat, duminică, după ce a fost vaccinat cu a doua doză împotriva COVID-19, că masca va rămâne obligatorie în continuare...

  Costul suplimentar lunar în 2021 cu un angajat plătit cu salariul minim pe țară este de 72 de lei.

  Companiile vor avea în 2021 un cost suplimentar lunar de 72 de lei pentru fiecare persoană plătită cu salariul minim brut pe țară, după...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI