18 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Bani de la Consiliu Local pentru elevii de la Liceul “Nicolae Iorga”

O serie de elevi ai Liceului “Nicolae Iorga” Pascani, au constituit o Firma de Exercitiu numita “Art Décor SRL”, cu care vor participa la Targul National al Firmelor de Exercitiu ce se desfasoara in perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2012, la Colegiul Economic din Baia Mare.

Astfel, in cadrul Sedintei de Consiliu de ieri, consilierii pascaneni au aprobat suma de 2000 de lei pentru a sprijini acest proiect cu care tinerii isi vor achita taxa de stand, cheltuielile cu transportul dar si pregatirea materialelor publicitare, realizarea unei prezentari si realizarea unui site al Firmei de Exercitiu.

Activitatea desfasurata prin Firmele de Exercitiu reprezinta o metoda interactiva de invatare pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial si o conceptie moderna de integrare si de aplicare interdisciplinara a cunostintelor.

Practic, elevii se vor familiariza cu activitatile specifice unei firme reale, vor simula operatiuni si procese economice si isi vor dezvolta gandirea critica, luare de decizii sau lucrul in echipa.

Aceasta activitate se desfasoara su egida ROCT (Centrala Retelelor Firmelor de Exercitiu/Intreprinderilor Simulate din Romania), cu sediul la Colegiul Economic din Timisoara, a Ministerului Educatiei si KulturKontakt din Austria.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow