More

  Bani de la Consiliu Local pentru elevii de la Liceul “Nicolae Iorga”

  Array

  O serie de elevi ai Liceului “Nicolae Iorga” Pascani, au constituit o Firma de Exercitiu numita “Art Décor SRL”, cu care vor participa la Targul National al Firmelor de Exercitiu ce se desfasoara in perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2012, la Colegiul Economic din Baia Mare.

  Astfel, in cadrul Sedintei de Consiliu de ieri, consilierii pascaneni au aprobat suma de 2000 de lei pentru a sprijini acest proiect cu care tinerii isi vor achita taxa de stand, cheltuielile cu transportul dar si pregatirea materialelor publicitare, realizarea unei prezentari si realizarea unui site al Firmei de Exercitiu.

  Activitatea desfasurata prin Firmele de Exercitiu reprezinta o metoda interactiva de invatare pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial si o conceptie moderna de integrare si de aplicare interdisciplinara a cunostintelor.

  Practic, elevii se vor familiariza cu activitatile specifice unei firme reale, vor simula operatiuni si procese economice si isi vor dezvolta gandirea critica, luare de decizii sau lucrul in echipa.

  Aceasta activitate se desfasoara su egida ROCT (Centrala Retelelor Firmelor de Exercitiu/Intreprinderilor Simulate din Romania), cu sediul la Colegiul Economic din Timisoara, a Ministerului Educatiei si KulturKontakt din Austria.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp