15.2 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Bani de la Consiliu Local pentru elevii de la Liceul “Nicolae Iorga”

O serie de elevi ai Liceului “Nicolae Iorga” Pascani, au constituit o Firma de Exercitiu numita “Art Décor SRL”, cu care vor participa la Targul National al Firmelor de Exercitiu ce se desfasoara in perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2012, la Colegiul Economic din Baia Mare.

Astfel, in cadrul Sedintei de Consiliu de ieri, consilierii pascaneni au aprobat suma de 2000 de lei pentru a sprijini acest proiect cu care tinerii isi vor achita taxa de stand, cheltuielile cu transportul dar si pregatirea materialelor publicitare, realizarea unei prezentari si realizarea unui site al Firmei de Exercitiu.

Activitatea desfasurata prin Firmele de Exercitiu reprezinta o metoda interactiva de invatare pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial si o conceptie moderna de integrare si de aplicare interdisciplinara a cunostintelor.

Practic, elevii se vor familiariza cu activitatile specifice unei firme reale, vor simula operatiuni si procese economice si isi vor dezvolta gandirea critica, luare de decizii sau lucrul in echipa.

Aceasta activitate se desfasoara su egida ROCT (Centrala Retelelor Firmelor de Exercitiu/Intreprinderilor Simulate din Romania), cu sediul la Colegiul Economic din Timisoara, a Ministerului Educatiei si KulturKontakt din Austria.

Alte articole

Restricții pentru traficul greu pe strada Unirii. Kogălniceanu rămâne cu sens unic

Sedinta importanta pentru circulatia rutiera in anumite zone din...

 Seniorii ceferiști, întâlnire emoționantă lângă locomotiva de epocă din Pașcani

Intalnire cu mare incarcatura emotionala, duminica, 1 octombrie, in...

Seniorii pășcăneni, sărbătoriți de ziua lor – FOTO

Ziua internationala a persoanelor varstnice a fost sarbatorita prin...

Festivitate de deschidere la Clubul Copiilor Pașcani – VIDEO

Clubul Copiilor din municipiul Pascani si-a deschis portile pentru...