-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Banca Transilvania din Pașcani, închisă pentru modernizare

Vesti nu tocmai placute pentru clientii bancii Transilvania din municipiul Pascani. Agentia de pe strada Stefan cel Mare s-a inchis pentru lucrari de modernizare de la inceputul acestei saptamani, luni, 14 iunie.


Cetatenii care au relatii cu banca au primit un mesaj de informare despre aceasta situatie. Au fost insa si persoane la care aceasta informatie nu a ajuns, astfel ca marti, 15 iunie, au constatat ca au facut un drum degeaba pana in fata agentiei, deoarece usile erau inchise. Chiar si bancomatele au fost scoase.

Potrivit unor informatii, sucursala va fi in lucrari de modernizare pentru circa o luna.

Cei care vor isi rezolve problemele neaparat in fata unui ofiter bancar  sau vor sa isi ridice cardurile, pot merge la agentia din Targu Frumos, strada Cuza voda, nr 50A, informeaza reprezentantii bancii. ATM-uri ale bancii Transilvania mai sunt in zona Vale a municipiului, doua la numar, pe esplanada langa argintarie si pe strada Garii, in zona complexului de magazine Siretul.

Important este de stiut si faptul ca persoanele care se folosesc de serviciile online BT nu sunt afectaţi în niciun fel.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow