2.4 C
Paşcani
vineri, decembrie 2, 2022
Array

Balurile bobocilor, subiectul principal din școlile pășcănene: Guess Who, Maximilian, Kamelia și George Hora pe lista invitaților

balul bobocilor

Principala grija a absolventilor de liceu pare sa fie, in aceasta perioada mai degraba pregatirile pentru Balul Bobocilor, decat gandul la carte. De cateva zile, elevii de clasa a XII a impreuna cu profesorii si mai ales boboceii de clasa a IX a umbla dupa sponsorizari, pregatesc probele de concurs si sunt in tratative cu artistii care vor urca pe scena, pentru a incheia spectacolul. Astfel, luna noiembrie se anunta una incarcata intr-ale petrecerilor.

Startul va fi dat de catre Liceul Teoretic “Miron Costin” din Pascani. La competitie vor participa 11 perechi, formate din fete si baieti, acestia fiind alesi in urma unei preselectii unde bobocii au incantat juriul cu aptitudinile lor. Asadar, vineri 1 noiembrie, incepand cu ora 16.00, elevii scolii si nu numai sunt asteptati la Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” pentru a vede spectacolul pregatit de elevi si profesori. Acesta va avea tema “Cuplurile celebre din showbiz, din Romania” si se va desfasura sub forma unei emisiuni tv. Invitatul special va fi cel mai probabil Maximilian, pretul biletului fiind de 20 lei.

Urmatorul bal programat este cel de la “Sadoveanu”. Data de 9 noiembrie este ziua in care se va afla Miss si Mister 2013 de la acest colegiu. Pregatirile sunt in toi, iar cele 8 perechi de boboci fac repetitii, dupa programul scolar. Probele pregatite vor fi de la prezentare pana la cea de aptitudine, unde concurentii vor trebui sa-si arate ca stiu sa cante, sa danseze, sa recite sau chiar sa joace teatru. Pretul biletului este de 20 lei, iar cei care vor sa participe si la after party, unde va avea loc la Pabo Sport’s vor trebui sa achite inca 15 de lei.

Ultimul, dar nu cel din urma este Balul Bobocilor de la Colegiul CF Unirea. Aici, la preselectiile organizate in urma cu o saptamana s-au prezentat o suta de bobocei talentati, dornici sa castige mult ravnitul titlu de Miss sau Mister. Dupa cateva ore, au fost selectati zece fete si zece baieti, care vor face pereche si vor participa la balul programat pe data de 15 noiembrie, la Casa de Cultura din Pascani. Evenimentul este gandit ca un post tv, cele patru probe fiind cate o emisiune. „Pauzele de publicitate” vor fi momentele cand cei mai talentati elevi ai institutiei de invatamant o sa cante, danseze sau vor interpreta anumite fragmente din piese de teatru. Invitati sunt Kamelia si George Hora, pretul biletului fiind de 20 lei.

ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow