23.7 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Balul Bobocilor la Școala postliceală sanitară Pașcani. Cristina și Valentin – Miss și Mister Boboc 2016

- Advertisement -

Tineri, frumoşi şi entuziaşti 12 bobocei de la Centru de studii ”Ştefan cel Mare şi Sfânt” au luptat pentru titlul de Miss şi Mister Boboc 2016. Adolescenţii au avut de trecut prin 4 probe de foc, la finalul cărora au fost notaţi de juriu cu calificative de la 1 la 5. Evenimentul a avut loc ieri, 10 noiembrie, începând cu ora 15.00 la Clubul Copiilor din Paşcani.

Competiţie strânsă între elevii anului I de la Școala postliceală din Paşcani. Tinerii au luptat ieri pentru titlul de Miss şi Mister Boboc, poziţie ce le va asigura prestigiu în unitatea de învăţământ pe durata celor 3 ani de studii. Prima probă la care au fost supuşi tineri a fost cea de prezentare în rime.

La a doua probă elevii au arătat cât de bine se mişcă pe ritmuri orientale, din buric, dansuri populare sau de societate. Printre momentele pregătite s-a aflat valsul vienez, dans ţigănesc, turcesc şi popular.

O surpriză a fost a treia proba a competiţiei. La aceasta, fiecare pereche a trebuit să facă faţă unei provocări inedite. Printre cele mai amuzante momente au fost dansul în doi despărţiţi de o portocală, construcţia unei piramide din pahare de unică folosinţă, de scos bile de plastic din pahare fără a se ajuta de mâini sau ţinut baloane în aer suflând în ele.

Ultima proba a pus concurenţii în dificultate. Tinerii au încercat să arate cât de bine pot să pronunţe cuvinte dificile pentru alţii, într-un concurs de dicţie.

La finalul celor patru probe, juriul format din managerul şcolii, directorul şi cadre didactice au ales câştigătorii. Titlul de Miss şi Mister boboc 2016 le-a revenit elevilor Cristina Iancu şi Valentin Bîrleanu.

Cei mai iubiţi concurenţi au fost aleşi de public. În timpul competiţiei, colegii adolescenţilor şi-au votat favoriţii. Astfel titlul de Miss şi Mister popularitate a fost obţinut de Cătălina şi Constantin.

De asemenea, au fost premiate eleganța, spontaneitatea, creativitatea sau originalitatea.

Momentele artistice ale balului au fost susţinute de elevii şcolii sanitare, care au obţinut în anii trecuţi titlurile de Miss şi Mister boboc sau cei mai populari adolescenţi. Tinerii au pregătit dansuri populare, melodii din repertoriul internaţional sau scurte scenete.

Tot în cadrul evenimentului, tinerii care au asigurat asistenţă în corturile anticaniculă montate în municipiu au primit diplome de voluntariat.

După spectacol, elevii Şcolii postliceale Centru de Studii ”Ştefan cel Mare şi Sfânt” au petrecut până dimineaţă într-un club din oraş.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow