17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022
Array

Balul Bobocilor la Colegiul “Ștefan cel Mare” din Hîrlău. Madalina Iancu și Laurențiu Ticu – Miss și Mister Boboc 2016

Moment festiv la Colegiul “Ştefan cel Mare” din Hîrlău. La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale toamnei “Balul Bobocilor 2016”. Competiţia a adunat 10 perechi de proaspeţi liceeni, dornici să îşi arate calităţile şi să facă cunoştinţă cu colegii mai mari. Evenimentul a avut loc în după amiaza zilei de vineri.

10 perechi de tineri s-au înscris în cursa pentru titlul de Miss şi Mister Boboc 2016 la Colegiul “Ştefan cel Mare” din Hîrlău. Competiţia a început cu un filmuleţ de prezentare a echipelor participante, dar şi păţeniile adolescenţilor din timpul repetiţiilor.

În prima probă a concursului adolescenţii s-au prezentat şi live în faţa juriului dar şi a spectatorilor şi susţinătorilor. Îmbrăcaţi în costume populare tinerii au ales moduri inedite prin care să îşi prezinte atuurile care îi diferenţiază de alţii şi, şi-au prezentat partenerii în rime.

La o altă probă echipele participante şi-au dat mâna într-o horă tradiţională din zona Moldovei spre încântarea celor prezenţi. La finalul dansului fiecare concurent a primit din partea juriului note de la 1 la 5 în funcţie de prestaţia susţinută.

În a două parte a probei, tinerii au dansat pe melodii dance, latino sau rock n roll.

Nu au lipsit nici probele de aptitudini. În funcţie de talentele deţinute boboceii au pregătit interpretări vocale, scenete sau monologuri menite să binedispună auditoriul şi să obţină punctaj maxim

Ultima probă a competiţiei i-a pus pe tineri în dificultate. Participanţii au primit 3 cuvinte distincte cu care a trebuit să compună o poezie. Unii dintre adolescenţi s-au descurcat, însă alţii nu.

La sfârşitul probelor juriul format din cadre didactice de la unitatea de învăţământ a deliberat. Titlul de Miss şi Mister Boboc la Colegiul Ştefan cel Mare a mers în acest an la Mădălina Iancu şi Laurenţiu Ticu.

Cei mai carismatici adolescenţi, votaţi de publicul prezent, Denisa Tătaru şi Alin Gheorghian au primit titlul de Miss şi Mister Popularitate.

Nu au lipsit nici momentele artistice pregătite de elevii liceului. Printre manifestări s-au aflat dansuri ale majoretelor, interpretări vocale, dansuri tematice sau scenete.

Menţionăm că Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional ”Ştefan cel Mare” din Hîrlău a încheiat seria evenimentelor dedicate elevilor de clasa a IX a.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow