More

  Balul Bobocilor la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” din Hârlău. Miss și Mister: Alina Cuibuș și Andrei Muscă

  Array

  Și bobocii de liceu de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” din Hârlău s-au întrecut vineri seară în cadrul balului lor de debut pentru a câștiga mult râvnitele titluri de Miss și Mister. Spectatorii au avut parte de momente frumoase, pregătite cu grijă, iar după festivitatea de premiere cu toții au avut ocazia să se distreze ore în șir pe acordurile muzicii lor preferate.
  bal harlau
  Vineri după-amiază a avut loc la Conacul Polizu începând cu orele 17.30, cel mai important eveniment dedicat bobocilor din ciclul superior de învățământ, organizat de elevii claselor a XII-a de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Hârlău, sub îndrumarea profesorilor lor.

  Cele 5 perechi înscrise în concurs au avut de parcurs trei probe la care participanții au fost punctați individual de către membrii juriului:proba de cultură generală, de aptitudini și proba de dans, în cadrul căreia elevii au demonstrat că stăpânesc mai multe genuri precum vals, dans popular sau chiar rock n roll.
  proba dansuri harlau
  În cadrul probelor de aptitudini, elevii au trebuit să dea dovadă de creativitate, imaginație și bineînțeles talent. Momente artistice oferite de elevii liceului au impresionat prin complexitate, fie că a fost vorba de scenete de teatru, dans, pantomimă, beat box sau interpretare muzicală de excepție, ca și în cazul Alinei Cuibuș, tânăra de clasa a IX-a care a reușit să impresioneze juriul și să obțină titlul de de Miss Boboc.
  alina cuibus harlau
  Titlul de Mister Boboc a fost acordat lui Andrei Muscă, elevul care abținut cel mai mare punctaj în urma susținerii celor 3 probe de concurs.

  Atmosfera a fost întreținută prin momente artistice susținute de elevi ai liceului, precum echipa de majorete sau de invitați cu care întreaga comunitate se mândrește pentru frumoasa promovare a tradițiilor, așa cum demonstrează și formația de dansuri populare a Casei de Cultură din localitate.
  dansuri harlau
  Precizăm că balul a durat în jur de 3 ore, după care publicul, format în mare parte din elevi de liceu, a avut parte de distracție, în același cadru fiind organizată cu ocazia evenimentului, o petrecere.
  La sfârșitul acestei săptămâni, vineri, va avea loc și Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnologic din Hârlău.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI