More

  Balul Bobocilor, la Colegiul Mihail Sadoveanu Pascani. Vezi castigatorii – VIDEO

  Vineri, 9 noiembrie, o noua generatie de elevi de la Colegiul Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani au pus in scena inca un bal al bobocilor. „Decaprom-ul” a fost ca un show de televiziune, aceasta fiind tema aleasa de organizatori. Emotiile de altadata au fost depasite de concurentii care au pasit increzatori pe scena Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu”, acolo unde a avut loc evenimentul.

  Dupa prezentarea adolescentilor, a urmat proba de cunostinte generale din show-biz, „Ghiceste vedeta!”. Intr-un minut, fiecare concurent ajutat de coechipier, trebuia sa ghiceasca cat mai multe personalitati, doar din descrierile partenerului.

  Au urmat tot felul de probe ingenioase prin care au trecut liceenii pentru a demonstra ca sunt descurcareti si talentati. La final, juriul a decis. Castigatorii au fost Mariuca Girbu si Vlad Movileanu.

  Atmosfera Decaproom-ului asa cum a fost numit balul in acest an, a fost intretinuta si de invitatul special, Dorian Popa.

  Boboceii au primit diferite cadouri si bani, insa cel mai de pret este amintirea balului de zece, decaprom-ul din acest an.

  BALUL BOBOCILOR DE LA COLEGIUL “MIHAIL SADOVEANU” PAȘCANI - 2018

  Citeste si  Horoscopul saptamanii 25-31 mai 2020

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  “STOP ARUNCĂRII GUNOIULUI NECONTROLAT!” Campanie inițiată de Poliția Locală a Municipiului Pașcani

  Poliția Locală Pașcani a lansat o campanie de informare și conștientizare în rândul cetățenilor cu privire la păstrarea curățeniei în municipiu și la respectarea...

  Tablete pentru elevii din Tatarusi, de Ziua Copilului

  Vești bune pentru elevii din comuna Tatarusi. Edilul comunei, Costel Iosub a anunțat că a fost încheiat un contract cu un un operator de...

  Tablete cu „două moaşe”. Elevii le vor primi la toamnă

  Elevii păşcăneni, lipsiţi de posibilităţile tehnice pentru a participa la cursurile online, vor primi tabletele promise abia de la începutul anului şcolar viitor. Nu...

  Opinii