21.7 C
Paşcani
miercuri, septembrie 28, 2022
Array

Balul Bobocilor la Centrul de Studii din Paşcani – VIDEO

- Advertisement -

Distracţie maximă la Balul Bobocilor de la Postliceala Sanitară din Paşcani. Cele cinci perechi înscrise în competiţia pentru a câştigă titlul mult râvnit de Miss şi Mister au făcut show. Probele pregătite de organizatori au fost şi pe gustul publicului care a apreciat prin aplauze reprezentaţia bobocilor din anul I de la Centru.

bal boboci postliceala

Cei mai frumoşi şi carismatici boboci au fost notaţi de juriu cu notele maxime şi astfel au primit titlul de Miss şi Mister Boboc după mai bine de două ore de competiţie. Ei sunt Georgiana Blaga şi Florin Tudorache, perechea cu numărul 5.

bal boboci postliceala 2

Toţi concurenţii au primit câte un premiu. Ei au primit titlul ba că au fost cei mai amuzanţi ba că au fost cei mai spontani. Asta după ce au reuşit să se descurce cu brio la probele propuse de organizatori, de la cele de prezentare până la cea de aptitudini, dans sau să facă reclamă la un produs, să facă o declaraţie de dragoste sau să ghiceasca cuvântul mimat de partener.

bal boboci postliceala 3

Elevii talentanţi de la Clubul Copiilor dar şi cei care acum sunt cursanţi la Centrul de Studii „Ştefan cel Mare şi Sfânt” din Paşcani au susţinut momente artistice.

bal boboci postliceala 1

Evenimentul a avut loc la Clubul Copiilor din Paşcani în după amiaza zilei de joi, începând cu orele 15:00.

Perechile înscrise în concurs au fost :
1. Cosmin Arghir şi Crina Ciobanu;
2. Emilian Asofronie şi Maria Magdalena Tarcan;
3. Daniel Bota şi Amira Helov;
4. Alexandru Arghir şi Simona Bostan;
5. Florin Tudorache şi Georgiana Blaga.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow