13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023

Balul Bobocilor de la M Costin – O călătorie în jurul lumii!

 

Pregătirile sunt în toi pentru unul dintre cele mai așteptate momente din viața de liceean – balul bobocilor. Tematica din acest an a evenimentului de la Liceul Teoretic “Miron Costin” ne duce într-o călătorie în jurul lumii iar de pe lista țărilor vizitate nu lipsește Japonia, Moscova, Rusia, Scoția sau India. Și pe lângă spectacolul oferit să nu uităm de miza acestui concurs. Astfel, pentru titlul de Miss și Mister se vor întrece 16 boboci acre vor trece prin patru probe propuse de organizatori. Evenimentul are loc la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Pașcani.

Se anunță o frumusețe de bal vineri seara, 10 noiembrie, începând cu ora 16:00. Liceul Teoretic “Miron Costin” din Pașcani vă așteaptă la O călătorie în jurul lumii. Clipul de promovare a fost realizat pe Aeroportul din Iași și ne arată în ce țări ne vor duce echipele de boboci prin tradiții și nu numai.

Trebuie să știți că pentru acest eveniment s-a lucrat două luni ca participanții, cele 8 perechi, să impresioneze juriul și publicul care se anunță unul numeros. Așadar ei vor fi duși în lumea magică din Japonia, Mexic, Scoția, Grecia, India, Italia, Rusia și România.

Echipa TV BIT a pătruns în culise pentru a vedea pregătirile. Așadar vă dezvăluim o parte din spectacol.

Menționăm că bilete de vânzare găsiți la organizatori, prețul unuia fiind de 30 lei. Invitatul special este cântărețul Nane.

După aproape trei ore de spectacol și muzică se va afla cine sunt cei mai ce boboci care vor primi titlturile de Miss și Misster 2017.

Petrecerea va continua la un local din oraș, Pabo Sport’s.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow