More

  Balconul – scandal între vecini. Proprietarii au venit la audiențe

  Balconul – scandal între vecini. Proprietarii au venit la audiențe

  Construcția unui balcon la parterul unui bloc este subiectul unui scandal între vecini. Mai mult decât atât, bunul nu a fost construit acum, ci de 24 de ani iar locatarii se arată și acum nemulțumiți și au chemat oamenii legii care au cerut proprietarilor să strice balconul. În disperare și mai ales să nu piardă banii cheltuiți, oamenii vor să intre în legalitate și au cerut sfatul administrației locale. Primarul Pantazi a spus că se va deplasa personal în zonă.

  Trăitul la comun aduce după el și scandal. De exemplu, o familie ce locuiește într-un apartament la blocul C7 din zona Vale Pașcani se războiește cu vecinii care nu mai continesc să cheme oamenii legii pentru a-i amenda și mai ales să distrugă construcția făcută în 1993.

  Balconul a fost făcut în dreptul bucătăriei fără însă să fie făcută o ușă de acces, ci proprietarii săreau geamul pentru a ajunge în acel spațiu. Recent, familia a decis ca accesul să se facă mai ușor, fiind făcută o ușă, însă acest gest a deranjat vecinii, chemând astfel oamenii legii la fața locului.

  Pentru a nu fi nevoiți să distrugă o construcție făcută de peste 20 de ani, oamenii vor să intre în legalitate și să concesioneze cei câțiva metri pe care i-a ocupat la parterul blocului C7 din zona Vale a Pașcaniului.

  O parte din familia Iosub a venit la audiențe și a vorbit cu primarul Pantazi care le-a spus că se va încerca rezolvarea acestei probleme.

  Menționăm că astfel de cazuri mai sunt în Pașcani. Proprietarii de apartamente ce locuiesc la parter și-au extins balconul fără însă să fie în legalitate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet