2.8 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021

Balconul – scandal între vecini. Proprietarii au venit la audiențe

Balconul – scandal între vecini. Proprietarii au venit la audiențe

Construcția unui balcon la parterul unui bloc este subiectul unui scandal între vecini. Mai mult decât atât, bunul nu a fost construit acum, ci de 24 de ani iar locatarii se arată și acum nemulțumiți și au chemat oamenii legii care au cerut proprietarilor să strice balconul. În disperare și mai ales să nu piardă banii cheltuiți, oamenii vor să intre în legalitate și au cerut sfatul administrației locale. Primarul Pantazi a spus că se va deplasa personal în zonă.

Trăitul la comun aduce după el și scandal. De exemplu, o familie ce locuiește într-un apartament la blocul C7 din zona Vale Pașcani se războiește cu vecinii care nu mai continesc să cheme oamenii legii pentru a-i amenda și mai ales să distrugă construcția făcută în 1993.

Balconul a fost făcut în dreptul bucătăriei fără însă să fie făcută o ușă de acces, ci proprietarii săreau geamul pentru a ajunge în acel spațiu. Recent, familia a decis ca accesul să se facă mai ușor, fiind făcută o ușă, însă acest gest a deranjat vecinii, chemând astfel oamenii legii la fața locului.

Pentru a nu fi nevoiți să distrugă o construcție făcută de peste 20 de ani, oamenii vor să intre în legalitate și să concesioneze cei câțiva metri pe care i-a ocupat la parterul blocului C7 din zona Vale a Pașcaniului.

O parte din familia Iosub a venit la audiențe și a vorbit cu primarul Pantazi care le-a spus că se va încerca rezolvarea acestei probleme.

Menționăm că astfel de cazuri mai sunt în Pașcani. Proprietarii de apartamente ce locuiesc la parter și-au extins balconul fără însă să fie în legalitate.

DE LA ACELAȘI AUTOR

O întrebare cheie pentru o problemă cheie: Vor beneficia România și românii de sumele puse la dispoziție prin Planul Național de Redresare și Reziliență?!

Peste două zile, Consiliul Afaceri Economice și Financiare va aproba Planul Național de Redresare și Reziliență al...

Întreruperi de apă, miercuri, la Boșteni

C.P. În vederea realizării unor lucrări de modernizare tehnologică a Stației de pompare a apei Hăznășeni, municipiul...

Tradiții și obiceiuri de Sfântul Dumitru. Acum aflăm cum va fi iarna

Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe 26 octombrie pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de mir. Dacă în tradiția...

Noi reguli pentru slujbele religioase și procesiuni: distanţă de 2 metri între persoane, acces limitat în interior

Accesul credincioşilor în lăcaşul de cult şi în locaţiile unde se organizează slujbe şi adunări religioase se...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI