More

  Balbaieli administrative in legatura cu ”fantana de aur” din fata Primariei Pascani

  Array

  Reprezentantii Primariei Pascani nu au raspunsuri concrete in legatura cu pretul exagerat pentru ,,fantana de aur” din fata institutiei. Dupa ce au pacalit Guvernul ca ar avea nevoie de cca 9,6 miliarde de lei vechi , inclus TVA, pentru construirea unei fantani arteziene pe platoul de la intrarea in sediul Primariei, reprezentantii administratiei locale au trimis constructorului comanda de executie, pentru lucrari de doar 2,24 miliarde de lei vechi, inclus TVA.

  Astfel, conform notei de comanda , in acest an, ar urma sa fie realizata structura fantanii decorative cu tot cu canalizare si statia de pompare precum si racordurile la apa, canal si curent electric. Intrebati ce lucari ar urma sa fie realizate din restul sumei alocate pentru fantana arteziana, cca 7,3 miliarde de lei vechi inclus TVA, viceprimarul Vasile, presedintele Consiliului Tehnico Economic, Vasile Axinte, administratorul public, Gica Zanet si inginerii Primariei au ridicat din umeri.

  Ei au refuzat sa confirme ca restul de bani ar urma sa fie cheltuiti pentru lucrarile ramase pe hartie: arhitectura fantanii, bransamentele si retele de canalizare menajera si pluviala, spunand ca ar fi vorba de cheltuieli cu mult exagerate.
  Si chiar asa reiese din tabelul cu lucrari avand in vedere ca pentru realizarea a cativa metri de canalizare pluviala ar fi necesara suma de 142 619 lei fara TVA iar pentru decorarea fantanei 185 177 lei , la care se adauga inca 89 209 lei pentru canalizare menajera.
  Mentionam ca in cursul zilei de ieri, aceiasi reprezentanti ai Primariei sustineau ca fantana arteziana va fi construita doar cu banii alocati in acest an si anume cu putin peste 2 miliarde de lei vechi, fara ca in anii viitori sa mai fie facute lucrari suplimentare asa cum reiese din anexele hotararii aprobate in primavara acestui an.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI