10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Bal la Targu Frumos. O tabara in Grecia, premiul cel mare

Cum poti sa castigi o tabara pentru o saptamana in Grecia? Participi la Balul Asirys din Targu Frumos! Asociatia non-profit din oras organizeaza peste cateva saptamani acest eveniment, care are premii pe masura. Concursul va avea loc la Casa de Cultura “Garabet Ibraileanu” pe 15 mai. 12 adolescenti cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani au intrat deja in cursa pentru titlul de Miss si Mister.

Vor trebui sa treaca prin mai multe probe, dintre care doar doua sunt cunoscute: dans si prezentare. Restul vor ramane surpriza pana cand vor pasi pe scena. Premiul cel mare este o tabara de o saptamana in Grecia in cadrul unui proiect al asociatiei.

Spectatorii vor trebui sa faca cate o donatie la intrarea in institutia de cultura, iar banutii stransi vor fi dati tinerilor cu posibilitati reduse.

Preselectiile pentru bal au avut loc saptamana trecuta, cand zeci de tineri au raspuns invitatiei si au participat la mai multe probe.

Mentionam ca actiunea este organizata in cadrul Centrului de Voluntariat din Targu Frumos, finantat prin fondul ONG si deschis in luna aprilie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow