1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Bal de nota 10. CF Unirea a oferit o lecție de educație, cultură și distracție. DJ Rynno și Sylvia au încheiat competiția cu un show de zile mari ( FOTO – VIDEO)

BAL CF UNIREA 1Colegiul CF Unirea din Pascani a incheiat seria balurilor bobocilor in Municipiu. O lectie data liceelor din oras, unde educatia, cultura si distractia au fost mana in mana, printr-o serie de probe bine lucrate si legate de momentele artistice oferite de elevii talentati ai scolii. Acestea au constat in interpretarea unor hit-uri internationale, dar si momente de umor cu bun simt.

BAL CF UNIREA 2

Dupa mai bine de 4 ore de show, balul ce a avut ca tema „TV Unirea” s-a incheiat cu desemnarea celor mai buni concurenti. Este vorba despre Iuliana Diana Marcu si Petrica Trif, perechea numarul 10 din concurs, care vor puta titulatura de Miss si Mister Boboc 2013 CF Unirea.

miss si mister cf unirea

BAL CF UNIREA 3
Invitatul special a fost DJ Rynno si Sylvia.

BAL CF UNIREA 4
Show-ul incendiar a facut ca toti cei prezenti in sala de spectacole a Casei de Cultura sa stea in picioare si sa cante fiecare vers sau sa danseze.

 

BAL CF UNIREA 5
Distractia a continuat intr-un local din oras, unde la petrecere a mixat chiar invitatul special, DJ Rynno, adolescentii s-au dat dusi acasa abia spre dimineata. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow