10.8 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Băiat de 16 ani din Cristeşti, beat, doborât de durere după ce şi-a scos ghipsul

- Advertisement -

Un adolescent în vârstă de 16 ani din localitatea ieşeană Cristeşti şi-a cauzat singur dureri, pe fondul consumului de alcool. Acesta a băut mai multe doze de bere şi, după ce s-a îmbătat, a decis să-şi scoată ghipsul de la un picior care fusese imobilizat în urmă cu câteva săp­tă­mâni, după ce şi l-a fracturat.

Tânărul şi-a îndepărtat ghipsul, chiar dacă trebuia să-l mai poarte două săptămâni. A sunat singur la 112, atunci când a început să aibă dureri insuportabile la nivelul piciorului, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi l-a transportat în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic de Copii „Sfânta Maria“.

„Pacientul prezenta etilism acut, având o alcoolemie de 1.95 grame la litru alcool pur în sânge. Acesta a spus că a băut bere, dar este posibil să fi combinat mai multe băuturi, având în vedere că a ajuns la o alcoolemie atât de mare. A fost stabilizat şi i se va pune ghipsul la loc, pentru ca membrul să mai fie imobilizat o perioadă“, a precizat pentru ziaruldeiasi, dr. Lucian Cernahoschi, purtător de cuvânt al Spitalului de Pediatrie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow