More

  Traficant de droguri, arestat

  Array

  Traficant de droguri, arestat

  Traficant de droguri, arestat. El a fost dat în urmărire de la începutul acestei luni. Simion George Bahnă a fost găsit pe o stradă din Iași de oamenii legii și băgat după gratii pentru următorii ani.

  Încă un infractor după grati. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 35 ani, din Heleșteni care a fost găsit de polițiști când se plimba prin Iași. Bahnă Geoge Simion a fost introdus în Penitenciarul Iași pentru următorii 3 ani și șase luni.

  La data de 13 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri au depistat şi reţinut un bărbat de 35 de ani, din comuna Heleşteni, pe numele căruia instanţa a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de „instigare la fals intelectual” . se arată în comunicatul de presă al IPJ Iași.

  Potrivit procurorilor DIICOT Iaşi, în perioada decembrie 2011- iunie 2012, Bahnă ar fi distribuit şi vândut droguri în Iaşi, cu ajutorul unui bodyguard.

  „În activitatea infracţională de distribuire, vânzarea drogurilor pe raza municipiului Iaşi, desfăşurată în perioada decembrie 2011-iunie 2012, inculpatul Bahnă George Simion a fost sprijinit de învinuitul Popa Andrei Alexandru, acesta din urmă ajutându-l la comercializarea drogurilor şi la depozitarea lor în locuinţa sa din Iaşi. Astfel, după ce inculpatul Bahnă George Simion se întâlnea cu potenţialii cumpărători de droguri, acesta îi trimitea la învinuitul Popa Andrei Alexandru, pentru a ridica drogurile”, susţin procurorii DIICOT în rechizitoriu.

  Mai multe informații găsiți aici.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Șofer urmărit prin Pașcani, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

  Un sofer care a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor rutieri a fost urmarit pe strazile municipiului Pascani, sambata, 23 ianuarie, in jurul orei...

  Avem confirmarea oficială: Și amenzile fiscale pot fi plătite, la jumătate din minimul legal, în 15 zile

  Parlamentarii au modificat recent o facilitate importantă pentru contribuabilii care primesc amenzi fiscale. A fost extins oficial termenul în care aceste sume pot fi...

  Virusul SARS-CoV-2 ar putea fi transmis chiar și după vaccinare, avertizează un oficial britanic

  Persoanele vaccinate anti Covid ar putea transmite virusul mai departe, avertizează adjunctul directorului medical al Marii Britanii, profesorul Jonathan Van-Tam, potrivit Mediafax, care citează BBC. Într-un articol...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI