18.2 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Băgat după gratii pentru furt calificat

Acțiune de amploare pe raza orașului Hârlău și comunelor limitrofe

În ziua de 22.12.2015, Poliţia oraşului Hîrlău şi Secţia 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă, pentru prevenirea infracţionalităţii stradale, a faptelor ilicite de comerţ, depistarea celor care comercializează produse de contrabandă sau bunuri provenite din infracţiuni, prinderea persoanelor urmărite, prevenirea evenimentelor rutiere, cât şi pentru menţinerea unui climat optim de siguranţă publică.

S-a acționat în 13 zone de interes, fiind angrenați 43 de polițiști și folosite 14 autospeciale. Au fost legitimate 286 de persoane, verificați 77 de agenți economici și 12 vânzători ambulanți, 98 de autovehicule și 42 de atelaje hipo controlate.

Polițiștii au efectuat 4 descinderi la locuinţele persoanelor urmărite în temeiul legii și 2 percheziţii domiciliare, fiind executat un mandat penal. Totodată au fost aplicate 105 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 18.800 lei, iar un permis de conducere și un certificat de înmatriculare au fost reținute.

Exemple:
–  a fost depistat C. FLORIN, de 25 ani, din com. Deleni pe numele căruia Judecătoria Hîrlău a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat” . A fost reţinut şi încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi;

– a fost depistat S. Iulian, de 29 ani din com. Deleni, jud. Iaşi, care a condus un autoturism în localitatea Cotnari cu viteza de 75 km/h  și a efectuat o manevră neregulamentară de depăşire în zona de acţiune a indicatorului „depăşirea autovehiculelor interzisă”. Faţă de conducătorul auto s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum de 210 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării, pentru o perioadă de 30 zile.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow