1.9 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Bacalaureat 2021, ziua a doua. Elevii spun că au emoții mai mari pentru Matematică și Istorie decât au avut la Limba română

Este a doua zi a examenul de Bacalaureat din acest an. Candidații susțin examenul la proba obligatorie a profilului, respectiv la Matematică sau la Istorie. Peste 130.000 de absolvenți de liceu s-au înscris la examen.

Luni, la proba de Limba și literatura română, mai mult de 3.600 dintre ei nu s-au prezentat, iar alți 63 au fost eliminați, după ce ar fi încercat să copieze.

Cei care au studiat timp de 4 ani la profil real vor da examen, marți, la Matematică, iar cei care au studiat la profil uman vor da examen la Istorie. Probele încep la ora 9.00. După ce vor primi subiectele, candidații vor avea la dispoziție trei ore pentru a le rezolva.

Adunați încă de înainte de ora 8 în fața liceelor, elevii au spus că sunt mai emoționați decât la proba de Limba română. Unii dintre ei încă repetau formulele la matematică sau domnitorii.

Rezultatele afișate în 5 iulie, iar cei nemulțumiți pot face contestație, rezultatele finale urmând să fie afișate în 9 iulie.

Sursa Digi 24

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow