11.3 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

BACALAUREAT 2015. AGILO, ajutor nesperat pentru BACALAUREAT

Pe 8 iunie începe sesiunea de Bacalaureat 2015. Pentru a obține note foarte bune la sesiunea de Bacalaureat 2015, elevii claselor a XII-a au nevoie de un ajutor indispensabil.

Sprijinul vine din partea site-ului Agilo.ro care oferă peste 400 de teste grilă, de tip BAC, realizate de profesori de mare prestigiu, din București și din țară, cu o vastă experiență în realizarea și corectarea subiectelor BAC. Este prima platformă din România dedicată elevilor ce iau BAC-ul în serios.

Teste din toate materiile

Materiile testate sunt: matematică, biologie, istorie și geografie.

Site-ul Agilo.ro este interactiv, corectitudinea rezolvării testelor și nota obținută fiind generată automat la finalul fiecărui test, conform baremului de corectare de la BAC.

De asemenea, site-ul pune la dispoziția elevilor un forum și un clasament unde elevii pot să își compare nivelul față de ceilalți utilizatori. Agilo.ro urmează să fie updatat cu încă 300 de teste la materii precum: fizică, chimie și economie.

Calendar Bacalaureat 2015

Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română se va face între 8-10 iunie, iar absolvenţii de liceu aparţinând minorităţilor naţionale vor susţine proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă între 10-12 iunie.

Evaluarea competenţelor digitale va avea loc între 15-19 iunie, iar proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională între 22-26 iunie.

Prima probă scrisă, cea la limba şi literatura română, va fi susţinută în 29 iunie, proba la limba şi literatura maternă în 30 iunie, proba obligatorie a profilului 1 iulie, proba la alegere a profilului şi specializării în 3 iulie.

Rezultatele vor fi afişate în 6 iulie până la ora 12,00 şi tot în aceeaşi zi se vor putea depune contestaţiile până la ora 16,00. Rezolvarea contestaţiilor se va face între 7-9 iulie.
Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi afişate în 10 iulie.

Sursa DC News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow