33.6 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Bacalaureat 2013: Subiecte acceptabile la matematică şi istorie. Aproape 500 de absolvenţi nu au mai venit la examene AICI BAREM DE CORECTARE

AICI BAREM DE CORECTARE

elevi bac mate- ist

Bacalaureatul 2013 a continuat astazi, 3 iulie cu proba obligatorie de profil, examen scris la matematica sau istorie. In judetul Iasi au absentat 495 de elevi si au fost prezenti 4.918 candidati. Noutatea de la aceasta proba este ca Ministerul Educatiei a pregatit patru variante diferite de subiecte pentru elevii care au dat bac-ul la matematica in functie de profilul pe care l-au terminat.

Daca elevii de la real, tehnologic, militar si pedagogic au dat examen la matematica, absolventii de la uman si de la filiera vocationala au sustinut examenul la istorie. Elevii pascaneni spun ca subiectele au fost de nivel mediu.

Examenul este structurat in trei subiecte, fiecare dintre acestea fiind punctat cu cate 30 de puncte la care se adauga inca 10 puncte din oficiu pentru prezentare. Asa cum s-au obisnuit deja, elevii au fost atent monitorizati de camerele video.

Examenul de bacalaureat continuă vineri, 5 iulie, cu proba la alegere – susținută la 6 discipline: Fizică, Chimie, Biologie, Geografie, Informatică și Științe socio-umane. La această proba sunt înscriși 5.255 de candidați in judetul Iasi.

Afisarea rezultatelor va avea loc in ziua de 8 iulie, pana la ora 12.00, iar depunerea contestatiilor se va face in aceeasi zi, de 8 iulie, intre orele 12.00 – 16.00. Contestatiile se vor solutiona in intervalul 9 – 11 iulie, urmand ca pe 12 iulie sa se afiseze rezultatele finale. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow