More

  BAC 2014: Au început probele scrise. VEZI BAREMUL DE CORECTARE

  Array

  Emotiile continua pentru absolventii de clasa a XII a. De astazi si pana vineri, tinerii trec prin probele scrise ale examenului de bacalaureat. Incidente nu s-au inregistrat, insa Eminescu i-a pus in dificultate pe candidati. Ca de obicei, curentul electric s-a intrerupt la Colegiul “Sadoveanu” acolo unde peste 400 de absolventi au sustinut examenul astazi.

  BAC

  Zi de foc pentru mii de tineri înscrişi la proba scrisă de Limba Română din cadrul examenului de Bacalaureat, probă care s-a desfăşurat azi dimineata, intre orele 9.00 – 12.00. Subiectele de la Limba Română au fost de două feluri, existând variante distincte pentru specializările Real şi Uman.

  Cristina crede ca va lua nota 8, dupa ce a rezolvat toate cerintele cerute. La ultimul subiect a avut de ales intre doua mari opere.

  In schimb ce Razvan, spera sa ia nota de trecere. A terminat la profilul stiinte ale naturii si a avut de facut un eseu despre opera lui Eminescu.

  Nu toti elevii au iesit bucurosi de la examinare. Ei spun ca nu s-a putut copia si ca fiecare a scris ce a invatat.

  Mai emotionati au fost parintii care i-au asteptat nerabdatori sa afle ce au facut copiii lor la testare.

  Unul din centrele de examinare din judet a fost la Colegiul “Sadoveanu” unde peste 400 de candidati de la trei scoli (“Sadoveanu”, “Miron Costin” din Pascani si “Bogdan Voda” din Halaucesti) au dat astazi examen. Presedintele comisiei de supraveghere, Cristi Țîrcă spune ca nu s-au inregistrat evenimente neplacute si ca a fost o mica pana de curent.

  Elevii au avut la dispozitie trei ore pentru a rezolva subiectele. Cei mai multi dintre ei isi doreau sa le pice proza, dar au primit poezia.
  Absolventii de liceu promoveaza examenul de bacalaureat daca indeplinesc, cumulativ, urmatoarele conditii: au sustinut probele de evaluare a competentelor; au sustinut toate probele scrise si au obtinut cel putin nota 5 la fiecare dintre acestea si au obtinut cel putin media 6 la probele scrise. Pe 2 iulie va fi proba obligatorie a profilului. www.bittv.info

  VEZI AICI REZOLVAREA

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Soferita linsata de un grup de romi, pe strada Moldovei – VIDEO

  Scandal urias in centrul municipiului Pascani. In acesta seara ,pe strada Moldovei, un grup de cetateni de etnie roma a inconjurat o femeie si...

  Doi profesori de la „Sadoveanu”, confirmați pozitiv cu SARS-COV2

  Doi profesori de la Colegiul National Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-COV 2. Unul dintre ei a aflat...

  Pășcănenii nu știu cine sunt beneficiarii de ajutoare de la Uniunea Europeană

  Desi Primaria Pascani a inceput distribuirea pachetelor alimentare de la Uniunea Europeana, multi pascaneni cu probleme sociale nu stiu daca se mai afla sau...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp