More

  BACALAUREAT 2013: Nici un 10 la Paşcani, Târgu Frumos şi Hârlău

  Array

  Ieri, in jurul orei 12 au fost afisate rezultatele examenelor la Bacalaureat. În acest an nici un elev din Paşcani nu a reuşit să obţină media 10 la examenul de bacalaureat. La fel s-a întâmplat şi la şcolile din Târgu Frumos şi Hârlău, la nivelul judeţului Iaşi fiind înregistrate 12 note de zece, toate la cele mai bune scoli din Iaşi.
  În clasamentul promovabilităţii Colegiul „Mihail Sadoveanu” din Paşcani se afla pe locul 9 cu un procent de 91.12%, 195 reuşiţi şi 19 respinşi în timp ce Liceul ȚMiron CostinȚ Paşcani de află pe locul 20 cu un procent de promovabilitate de 74.40%, 124 reuşiţi şi 42 respinşi). Conducerea scolii se declara multumita de rezultatele obtinute de absolventi la bacalaureatul din acest an, Colegiul Sadoveanu din Pascani reusind sa se mentina in topul celor mai bune scoli din judet.

  Cea mai mare medie la Colegiul Sadoveanu a fost obtinuta de Alina Loredana Oniceanu, 9.93, cu nota maxima la matematica si anatomie si 9,8 la proba de Limba si Literatura Romana. Tanara vrea sa se inscrie la facultatea de stomatologie.

  In fruntea listei la Liceul Miron Costin se afla Chiscariu Patricia Carmen cu media 9,93.

  De asemenea Colegiul Naţional Ştefan cel Mare din Hârlău se afla pe locul 13 cu un procent de 87.13% (149 reuşiţi, 22 respinşi) în timp ce Liceul Special Moldova din Târgu Frumos se afla pe locul 11 cu un procent de 90% (9 reuşiţi, 1 respins).
  Menţionăm că la Colegiul CF Unirea din Paşcani procentul de promovabilitate este de 46.67%, fiind clasata pe locul 34 ( 98 reusiti, 112 respinsi).
  La Colegiul CF Unirea Pascani cea mai mare medie a fost de 9.51 obtinuta de Simina Bohalteanu.

  Mentionam ca dupa afisarea rezultatelor au fost inregistrate cca 200 de contestatii depuse de absolventii din Pascani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Guvernarea PSD va asigura un mediu sănătos pentru copiii noștri! (P)

  Anii care urmează vor fi definitorii pentru mediul înconjurător. Avem obligația de a lua cele mai potrivite măsuri pentru a ne asigura că viitorul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI