More

  Azi la audiente: pascanenii cer bani pentru medicamente. O familie vrea sa fie racordata la energie termica iar o asociatie sportiva doreste un nou sediu

  Array

  primarie audiente

  Pascanenii se plang in continuare de lipsa banilor, multi dintre ei sunt bolnavi si au ajuns sa nu mai aiba cu ce sa isi plateasca medicamentele.

  In fiecare joi, autoritatile locale tin audiente pentru a rezolva o serie de probleme pe care pascanenii le ridica. Astazi, 7 februarie a fost randul viceprimarului Vasile Axinte sa stea de vorba cu oamenii.

  In acest sens, 36 de pascaneni au venit la usa acestuia de la primele ore ale diminetii. Ca de obicei, cele mai multe probleme pe care cetatenii le au sunt cele legate de fond funciar, mai exact din cei 36 de oameni prezenti 11 au venit pentru a cere sa fie pusi in posesie sau sa rezolve situatia titlurilor de proprietate.

  Alti 12 pascaneni au venit cu probleme sociale, cei mai multi solicitand ajutor de urgenta pentru retete de medicamente care nu mai sunt compensate. O alta familie, ce locuieste pe strada Rapa Galbena din Blagesti solicita rezolvarea problemei iluminatului stradal de pe strada respectiva. O alta familie, ce locuieste pe strada Grigore Ureche din Pascani doreste sa fie racordata la energie termica, in acest sens aici se va deplasa o comisie pentru a vedea cum poate fi ajutata familia respectiva.

  Asociatia Sportiva Vointa, doreste un nou sediu dupa ce, zona in care se afla este inclusa in Planul Integral de dezvoltare a Zonei Vale, iar constructia va fi daramata. Este vorba despre sala de culturism a domnului Podaru care solicita un nou amplasament pentru a-si desfasura activitatea. Din pacate, momentan Primaria nu are o solutie in acest sens.

  O alta problema adusa pe masa viceprimarului a fost cea a unei familii de tineri care locuiesc la una din locuintele ANL si care au divortat. In acest sens, sotia cere a pastra locuinta pentru ca cei doi au si un copil impreuna.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp