17.1 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

Azi la audiente: pascanenii cer bani pentru medicamente. O familie vrea sa fie racordata la energie termica iar o asociatie sportiva doreste un nou sediu

primarie audiente

Pascanenii se plang in continuare de lipsa banilor, multi dintre ei sunt bolnavi si au ajuns sa nu mai aiba cu ce sa isi plateasca medicamentele.

In fiecare joi, autoritatile locale tin audiente pentru a rezolva o serie de probleme pe care pascanenii le ridica. Astazi, 7 februarie a fost randul viceprimarului Vasile Axinte sa stea de vorba cu oamenii.

In acest sens, 36 de pascaneni au venit la usa acestuia de la primele ore ale diminetii. Ca de obicei, cele mai multe probleme pe care cetatenii le au sunt cele legate de fond funciar, mai exact din cei 36 de oameni prezenti 11 au venit pentru a cere sa fie pusi in posesie sau sa rezolve situatia titlurilor de proprietate.

Alti 12 pascaneni au venit cu probleme sociale, cei mai multi solicitand ajutor de urgenta pentru retete de medicamente care nu mai sunt compensate. O alta familie, ce locuieste pe strada Rapa Galbena din Blagesti solicita rezolvarea problemei iluminatului stradal de pe strada respectiva. O alta familie, ce locuieste pe strada Grigore Ureche din Pascani doreste sa fie racordata la energie termica, in acest sens aici se va deplasa o comisie pentru a vedea cum poate fi ajutata familia respectiva.

Asociatia Sportiva Vointa, doreste un nou sediu dupa ce, zona in care se afla este inclusa in Planul Integral de dezvoltare a Zonei Vale, iar constructia va fi daramata. Este vorba despre sala de culturism a domnului Podaru care solicita un nou amplasament pentru a-si desfasura activitatea. Din pacate, momentan Primaria nu are o solutie in acest sens.

O alta problema adusa pe masa viceprimarului a fost cea a unei familii de tineri care locuiesc la una din locuintele ANL si care au divortat. In acest sens, sotia cere a pastra locuinta pentru ca cei doi au si un copil impreuna.

Alte articole