18.5 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Azi e premiera filmului despre ameninţările la care sunt supuşi profesorii

În pelicula „#FărăApărare“ joacă actriţa Medeea Marinescu, actori de la Teatrul Naţional ieşean, dar şi adolescenţi.

La Iaşi se va prezenta astăzi, în cadrul unui eveniment care va avea loc de la ora 13.00 la Teatrul „Luceafărul“, o producţie cinematografică menită să atragă atenţia asupra fenomenului de bullying asupra profesorilor.

Pelicula poartă numele de „FărăApărare“, cunoscuta actriţă Medeea Marinescu jucând în acest film, alături de actori ai Teatrului Naţional din Iaşi. În distribuţia acestui film vor putea fi urmăriţi şi actori amatori, Daria Bahrin, elevă la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“, Codruţa Filip, absolventă a Facultăţii de Drept, dar şi Adeline Ţintilă, medic oncolog.

„Mâine (n.r. – 10 mai) avem premiera filmului «Fără Apărare». Este un film făcut în cadrul campaniei pe care noi am derulat-o în intervalul 17 februarie – 10 mai, pentru că aici o şi încheiem, campanie care a consemnat articole de specialitate, puncte de vedere ale autorităţilor locale, ale parlamentarilor, specialişti cum este profesorul Valeriu Ciucă, dar şi alte activităţi. Campania a culminat cu finalizarea acestui produs, care este fără precedent şi unic în peisajul sindical.

Continuarea pe ziaruldeiasi.ro

Alte articole