22.2 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Axinte: Primarul Pantazi nu are motive să îşi dea demisia de la conducerea PSD Paşcani

“Dosarul Agrocomplex”, în care sunt implicate nume grele din PSD Paşcani a aruncat în aer liniştea întregii organizaţii. Pentru o hotărâre aprobată în anul 2007 în favoarea societăţii primarului Dumitru Pantazi, preşedintele social democraţilor păşcăneni au acum de suferit, toţi foştii consilieri locali din perioada 2004-2004, câţiva functionari publici, deputatul Răţoi şi senatorul Florin Constantinescu. Toţi au fost trimişi în judecată pentru acte de corupţie, imaginea lor şi implicit cea a partidului fiind grav şifonată. Din acest motiv au apărut voci care cer demisia lui Dumitru Pantazi din funcţia de preşedinte, mai ales, acum, înainte de alegerile locale, dar nu îndrăznesc să îşi asume o poziţie publică.
Viceprimarul Vasile Axinte a comentat acesta situaţie, aseară în cadrul emisiunii “Pulsul Zilei”. El a spus că primarul Pantazi nu ar trebui să isi dea demisia de la conducerea PSD Paşcani pentru că nu a fost găsit vinovat, procesul fiind încă pe rol.
Mai mult nimeni din cadrul organizaţiei nu a pus în discuţie necesitatea unei astfel de măsuri radicale şi că zvonurile ar fi fost lansate de opoziţie, susţine Vasile Axinte.
Menţionăm că, deocamdată, nu s-a luat nici o decizie privind candidaturile la alegerile locale şi cele generale de anul viitor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow