More

  Axinte: Primarul Pantazi nu are motive să îşi dea demisia de la conducerea PSD Paşcani

  Array

  “Dosarul Agrocomplex”, în care sunt implicate nume grele din PSD Paşcani a aruncat în aer liniştea întregii organizaţii. Pentru o hotărâre aprobată în anul 2007 în favoarea societăţii primarului Dumitru Pantazi, preşedintele social democraţilor păşcăneni au acum de suferit, toţi foştii consilieri locali din perioada 2004-2004, câţiva functionari publici, deputatul Răţoi şi senatorul Florin Constantinescu. Toţi au fost trimişi în judecată pentru acte de corupţie, imaginea lor şi implicit cea a partidului fiind grav şifonată. Din acest motiv au apărut voci care cer demisia lui Dumitru Pantazi din funcţia de preşedinte, mai ales, acum, înainte de alegerile locale, dar nu îndrăznesc să îşi asume o poziţie publică.
  Viceprimarul Vasile Axinte a comentat acesta situaţie, aseară în cadrul emisiunii “Pulsul Zilei”. El a spus că primarul Pantazi nu ar trebui să isi dea demisia de la conducerea PSD Paşcani pentru că nu a fost găsit vinovat, procesul fiind încă pe rol.
  Mai mult nimeni din cadrul organizaţiei nu a pus în discuţie necesitatea unei astfel de măsuri radicale şi că zvonurile ar fi fost lansate de opoziţie, susţine Vasile Axinte.
  Menţionăm că, deocamdată, nu s-a luat nici o decizie privind candidaturile la alegerile locale şi cele generale de anul viitor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet