22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Avocaţi recuperatori pentru 2 milioane. Cine îndrăzneşte să le ceară banii foştilor primari, Răţoi şi Craciunescu ?

  Ultimele știri

  Primăria Paşcani cauta recuperatori în rândul avocaţilor pentru a aduce la bugetul local un prejudiciu de peste 2 milioane de lei din bugetul local din perioada foştilor primari, Neculai Răţoi şi Grigore Craciunescu. În acest sens astazi  a fost publicat un anunţ pe site-ul institutiei după ce consilierii locali au aprobat un proiect de hotărâre pentru contractarea unor servicii de specialitate.

  Avocaţii trebuie să stabilească cu exactitate persoanele responsabile şi să încaseze prejudiciile prin mijloacele legale. Este vorba despre două milioane de lei bani care au fost cheltuiţi ilegal sau plătiţi pentru executarea unor lucrări care nu au mai fost finalizate. Inspectorii Curţii de Conturi au prelungit termenul de rezolvare a acestei probleme până la sfârşitul lunii martie, după doi ani de amnări.
  Cei care sunt interesaţi sunt rugaţi să trimită oferta de servicii pe adresa de email a institutiei sau la Registratură.
  Iniţial, serviciile de consultată juridică pentru recuperarea prejudiciului constatat de inspectori au fost oferite de firma de avocatură a fostului consilier independent Dionisie Afloroaei. La presiunea celor în cauză Primăria a renunţat la contract iar demersurile juridice au fost blocate.

  PR.hot Achizitionare Serv. Jr. Dosare Recuperare Prejudicii Buget Local by orizontul pascani

  Anunt

  Municipiul Pascani, prin Hotararea Consiliului Local nr.31/08.02.2016 a aprobat achizitionarea serviciilor de asistenta si reprezentare juridica in dosare avand ca obiect recuperarea prejudiciilor produse bugetului local al Municipiului Pascani, constatate in urma exercitiului de control efectuat de Curtea de Conturi a Romaniei – Camera de Conturi Iasi, astfel ca informam avocatii cu atatut definitiv despre aceasta hotarare in vederea incheierii colaborarii eficiente pentru aducerea la indeplinire a constatarilor Curtii de Conturi – Camera de Conturi Iasi.

  Avocatii care manifesta interes pentru o colaborare cu Municipiul Pascani sunt rugati sa depuna o oferta prin intermediul casutei electronice postale : office@primariapascani.ro, fax 0232/76.62.59 sau prin depunerea acesteia la Registratura Primariei (mun. Pascani, Str Stefan cel Mare, nr.16, jud. Iasi).

  Primarul Municipiului Pascani Secretarul Municipiului Pascani
  Ing. Dumitru Pantazi Cons. Jr. Jitaru Irina

  Compartiment juridic si Contencios
  Cons. Jr. Apostol Paul

  Biroul de Presă
  Cristian Dumitru Menegon
  Purtator de cuvant al Primăriei Pașcani
  Tel:0731 777 434
  E-mail:office@primariapascani.ro

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet