5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Avize negative pentru majorările de preţ la ştrand şi creşă. Notele justificative vor fi prezentate la anul

Consilierii păşcăneni din Comisia Economic au dat aviz negativ pentru două proiecte de hotărâre care vizau majorări de preţuri. Primul dintre ele se refera la majorarea preţurilor biletelor de intrare la Strandul Municipal la 10 lei pe zi pentru adulţi şi 5 lei pe zi pentru copii. Directorul economic al instituţiei a motivat ca măsura este necesară pentru acoperirea cheltuielilor de la ştrand inclusiv a investiţiilor din ultima perioadă, noile preturi fiind comparabile cu cele din Piatră Neamt şi Gura Humorului.
În replică consilierii au cerut o notă de fundamentare şi au subliniat că tarifele de la ştrandul din Paşcani nu pot fi comparabile cu cele din parcurile acvatice dată ca exemplu tocmai din cauza diferenţei foarte mare a calităţii serviciilor.
În loc să prezinte nota fundamentare directoare economică a motivat că datele solicitate pot fi disponibile abia la anul motiv pentru care consilierii au votat avizat negativ proiectul de majorare a preţului de intrare la ştrand.
O altă propunere de majorare de preţ a venit de la Creşă din Paşcani. Conducerea institutiei a cerut ca pentru masa copiilor, părinţii să plătească câte 8 lei pe zi în loc de 7 lei cât a fost până acum. Şi în acest caz consilierii au dat aviz negativ pe motiv că mai întâi ar fi trebuit să fie întrebaţi părinţii iar opinia lor să fie prezentată odată cu proiectul.
Orizont.info

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow