16.3 C
Paşcani
miercuri, mai 31, 2023
Array

Aviz pentru încă trei intersecţii semaforizate: la Spitalul de Urgenţă, Gară şi Constructorul. Vezi cum vor arata

Măsuri importante pentru traficul rutier şi pietonal din Paşcani. Comisia Tehnică de Organizare a Circulaţiei s-a întrunit astăzi în şedinţa pentru a analiza proiectul privind amenajarea a trei noi intersecţii semaforizate. Documentaţia a fost întocmită de o firmă din Iaşi şi a primit avizul consultativ al comisiei. Urmează că până la sfârşitul acestui an să fie realizate proiectele tehnice iar anul viitor investiţia să fie aprobata, bugetata şi executată, spun reprezentanţii Primăriei.
Prima dintre ele şi cea mai importantă este intersecţia de la Spitalul de Urgenţe din Paşcani. Proiectul de semaforizare a primit avizul, cu o singură abţinere din partea consilierului PNL Marius Pintilie. Pentru fluidizarea traficului rutier în acesta zona trecerea de pietoni care duce spre notariat va fi mutata câteva zeci de metri spre centrul oraşului, în dreptul intrării la Protopopiat. De asemenea Poliţia Rutieră a solicitat că timpii de aşteptare afişaţi de semafoare să fie mai mari. Ei urmează să fie reglaţi în funcţie de trafic, după montarea echipamentelor.
De asemenea comisia a avizat amplasarea de semafoare şi la intersecţia de la Constructorul dar şi la cea din faţa Gării şi vor fi amenajate noi treceri de pietoni în zonele respective (la strada Stadionului şi de la West Moldavia spre Piaţa Agroalimentară).
În momentul de faţă municipiul Paşcani are o singură intersecţie semaforizată în zona Deal, la intersecţia străzilor Moldovei cu Dragoş Voda.

 

 

Pascani Plansa 4.1 Situatia Proiectata Gradinitei – Stefan Cel Mare by orizontul pascani on Scribd

Pascani Plansa 4.2 Situatia Proiectata Moldovei – Gradinitei by orizontul pascani on Scribd

Pascani Plansa 4.3 Situatia Proiectata Garii – Ceferistilor by orizontul pascani on Scribd

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow