15.2 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Aviz favorabil pentru anularea delegarii serviciilor de apa si canal: Apa Vital a intrat cu bocancii murdari la Paşcani

Aviz favorabil pentru anularea contractelor de delegare a serviciilor de apă şi canalizare din Paşcani operatorului Apa Vital. Consilierii locali au avut, astăzi, de analizat în Comisia Economică cele două proiecte iniţiate de păşcăneni. La dezbateri au participat şi reprezentantii asociaţiei judeţene care au refuzat în continuare încheierea de contracte individuale la Paşcani.

sed com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Consilierii păşcăneni s-au arătat dezamăgiţi de problemele create de Apă Vital la Paşcani. Ei au reproşat operatorului ieşean că nu au încheiat contracte individuale cu locuitorii de la bloc măcar pe o perioadă determinate.
În acelaşi context membrii Comisiei Economice au arătat că sunt reclamaţii chiar şi la beneficiarii de la case şi cu apă meteorică.
În schimb ei au admis că Pascaniul are nevoie de investiţii şi au recunoscut că administratia locală nu a găsit încă o alternative de finanţare.
În replică reprezentantul ARSACIS Iaşi a motivate că cerinţele locuitorilor din Paşcani nu au putut fi onorate din cauza reglementărilor ANRSC şi cele cuprinse în regulamentul de funcţionare.
În sala au fost prezenţi şi cei doi iniţiatori ai proiectelor de anulare a delegării serviciilor de apă şi canalizare. Ei şi-au argumentat demersul sprijinit de peste 3000 de semnaturi stranse din partea cetăţenilor.
Menţionăm că toţi membrii comisiei au votat pentru avizarea celor două proiecte. Votul final va fi dat în şedinţă ordinară programată mâine de la ora 10.00. Urmeaza aprobarea unei alte hotarari privind delegarea serviciilor operatorului Prest Serv Apa SA Pascani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Amenzile pentru cruzimea faţă de animale, triple

Amenzile pentru cazurile de cruzime faţă de animale, triple...

ANALIZĂ LA RECE – Impozit progresiv versus cotă fixă. Explicațiile unui cunoscut analist economic ieşean

Discuţiile de pe holurile Palatului Parlamentului privind introducerea impozitării...

O ucraineancă s-a răsturnat cu masina la Strunga

O soferiță din Ucraina care conducea un autoturism Honda...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow