12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Avion prabusit la Tatarusi, la un show aviatic. Pilotul a decedat. Sefii judetului s-au plimbat cu avionul, inainte de tragedie FOTO SI VIDEO

Tragedie in comuna Tatarusi, judetul Iasi. Un avion s-a prabusit in timpul pregatirilor unui show aviatic la “Zilele Rezervatiei Forestiere” sarbatoare organziata de administratia locala.  Pilotul avionului a decedat in urma unui stop cardio- respirator.  Este vorba Traian Ungureanu,  un instructor de zbor cu experienta, in varsta de aproape 60 de ani.  Cea de-a doua persoana aflata in avion, Mihaita Nechifor-  un tanar  din comuna, a scapat cu viata. El a  transportat la Spitalul de Urgenta din Pascani. De acolo a fost preluat cu elicopterul SMURD pentru a fi transferat la o clinica din Iasi. Avionul s-a prabusit in timp ce făcea primele manevre pentru decolare şi a căzut într-o râpă. Deocamdata nu se cunosc cauzele. El făcea parte dintr-un grup de şase astfel de aeronave de mici dimensiuni, care se pregăteau pentru spectacolul aerian.

 

Cu cateva minute inainte prefectul Marian Serbanescu si presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, prezenti la acest eveniment,  precum si primarul comunei, Costel Iosub si alti invitati  au facut o plimbare cu avioanele, peste privelistele zonei.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow