24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Avererile și veniturile candidaților la primăriile din judeţ

creditfix.ro
elefant.ro
oferta.oceancredit.ro
answear.ro
elefant.ro
vivacredit.ro
creditprime.ro
credius.ro
fashiondays.ro

Ultimele știri

Candidaţii la primăriile din judeţ au început să-şi facă publice averile. Agenţia Naţională de Integritate a prezentat primele declaraţii de avere şi de interese ale competitorilor ieşeni la alegerile locale din 5 iunie. Majoritatea candidaţilor nu par a fi mai înstăriţi decât media locuitorilor din comunele pe care vor să le conducă.

Primarul în funcţie al comunei Moţca, Constantin Serioja Hobincă, deţine 1,19 ha de teren în Moţca şi Boureni şi o casă din satul de reşedinţă al comunei. Declaraţia de avere a acestuia nu menţionează niciun fel de active financiare, ci doar salariul de primar al lui Hobincă, de aproximativ 3.800 lei lunar.

Pentru conducerea comunei Stolniceni-Prăjescu şi-au depus candidaturile patru candidaţi. Pensionar, Dumitru Pârlea deţine 1,25 ha de teren, o casă de 120 mp şi un autoturism Dacia 1310 din 2004. Tot pensionar este şi un alt candidat la primăria comunei de pe Siret, Petru Spiridon. Acesta este proprietarul a aproximativ 6.000 mp de teren şi a unei case în comună, ca şi a unui apartament de 55 mp în Paşcani. Economiile acestuia se ridică la 43.000 lei. Căprian Nichita deţine doar 0,6 ha de teren agricol, o casă construită în 1992, un autoturism VW din 2001 şi un tractor vechi de 9 ani. Singurele venituri declarate de acesta sunt 2.000 de lei, din vânzarea de legume, Nichita fiind şi preşedintele Asociaţiei cultivatorilor de legume şi cereale Brăteşti. Profesor la liceul tehnologic din Stolniceni-Prăjescu, Vasile Ciprian-Maftei deţine aproximativ 2.000 mp de teren intravilan în satul Brăteşti şi trei spaţii comerciale în suprafaţă totală de 380 mp. Acesta este şi proprietarul a două autoturisme Volkswagen, din 1993 şi 1995.
Continuarea pe Ziarul de Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI