23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021
23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021

Avem termene clare pentru construcția Autostrăzii Unirii!!

După ce am întreprins toate demersurile pe care prerogativele parlamentare mi le permit, în sfârșit, am bucuria să vă anunț că avem termene clare pentru construcția Autostrăzii Unirii.

Astăzi, în ședința Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților al cărei secretar sunt, am fixat termene precise pentru realizarea celor două tronsoane precum și a podului peste râul Prut de la Ungheni, ale Autostrăzii Ungheni- Iași- Tg. Neamț- Tg. Mureș.

Concret, vorbesc aici de:

1. Darea în folosință până la data maximă de 31.12.2026 a tronsonului Ungheni- Iași- Tg. Neamț și, respectiv, podul peste râul Prut.

2. Darea în folosință până la data maximă de 31.12.2030 a tronsonului Tg. Neamț- Tg. Mureș.

Indiferent de guvernele politice care își desfășoară activitatea, aceste date de mai sus reprezintă borne absolut obligatorii de respectat și de îndeplinit fără nicio abatere și fără nicio altă scuză sau întârziere!

În plus, din motive cât se poate de evidente, anumite secțiuni ale autostrăzii, cele care înregistrează deopotrivă trafic auto intens și multe accidente cu victime, cum este, spre exemplu, secțiunea Lețcani- Tg. Frumos, vor trebui finalizate înaintea altora.

Pe această cale, le mulțumesc colegilor mei social-democrați pentru susținerea comună, pentru dezbaterea și votul din Comisie. Încă o dată, noi, social-democrații, am demonstrat că avem soluții și capacitatea de a le pune în aplicare!

Mulțumesc reprezentanților societății civile ieșene pentru argumentațiile tehnice elaborate de specialiștii proprii, cu atât mai mult cu cât le-am utilizat la fundamentarea amendamentelor și au avut o importanță hotărâtoare.

Le mulțumesc tuturor pentru conlucrare.

Este în interesul întregii Românii ca regiunea Moldovei sa se dezvolte!

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
23.2 ° C
24.3 °
21.2 °
59 %
1.7kmh
36 %
lun
32 °
mar
27 °
mie
29 °
joi
34 °
vin
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI