27.1 C
Paşcani
luni, august 8, 2022
Array

“Avarul” pe scena Casei de Cultură Pașcani

“Avarul” pe scena Casei de Cultură Pașcani

“Avarul” de Moliere se va juca și la Pașcani. Piesa de teatru este una dintre marile comedii ale tuturor timpurilor. În pielea persoanjelor vor intra actori de renume ai țării, așadar este păcat să ratați un asemenea moment. Prețul unui bilet la teatru este de 50 de lei. Evenimentul este programat pentru prima zi din luna februarie începând cu orele 19:00.

Peste două sute de bilete s-au vândut la prima piesa de teatru ce se va juca în acest an la Pașcani. Bilete mai sunt disponibile, iar doritorii sunt așteptați la sediul Casei de Cultură pentru a se bucura de una dintre cele mai frumoase comedii.

Pe scenă vor urca actori mari pentru a intra în pielea personajului. Este vorba despre Tudorel Filimon, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Oana Gabriela Drăghici, Vasile Filipescu, Jean Lemne, Tomi Cristian, Florin Kevorkian, Anne Marie Zaharia, Raluca Bădoiu, Oana Irina Duțu, Mariangela Coldea, Scenografie Simona Marcu, Coregrafie Izabela Bostan Kevorkian, Mădălina Mechenic, Ilustrație muzicală – Geoge Marcu

Evenimentul este programat pentru prima zi din luna februarie, pe 1, de la orele 19:00. Prețul unui bilet este în funcție de loc, mai bine de jumătate de sală – 200 de locuri – la 50 lei, și o sută de locuri la 60 lei.

Relații suplimentare găsiți la referentul Casei de Cultură, Samir Marcu – 0726 04 04 08.

„Avarul” este capodopera lui Moliare care a impus o tipologie: ”harpagonul, dupa numele personajului principal, Harpagon, un batran stapanit de o zgarcenie fara egal si de un egoism greu de imaginat, care, cu toate astea, il face mai degraba comic, decat odios”.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow