More

  Avarie pe o conductă importantă de apă a judeţului

  Array

  Din cauza unei avarii pe aducţiunea Timişeşti, ApaVital va întrerupe furnizarea apei către o localitate din judeţ, iar alte nouă vor beneficia de acest serviciu în condiţii de presiune scăzută.

  În cursul zilei de ieri, reprezentanţii regiei de apă şi canal au constatat o pierdere pe conducta de 1.000 mm diametru de pe firul III al aducţiunii Timişeşti –Iaşi, în zona localităţii Ciohorani. Astfel, începând de azi, de la ora 3.00, şi până mâine, la ora 12.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către clienţii din localitatea Mogoşeşti – Siret, timp în care problema va fi remediată.

  În intervalul menţionat, apa potabilă va fi furnizată cu presiune scăzută în localităţile Târgu Frumos, Podu Iloaiei, Valea Lupului, Războieni, Bălţaţi, Mădârjeşti, Sârca, Leţcani precum şi în cartierele Păcurari, Păcureţ, Canta, Dacia, Alexandru cel Bun, Mircea cel Bătrân, Nicolina şi Galata, din oraşul Iaşi.

  Peste 150 de familii lăsate fără apă

  Tot în cursul zilei de astăzi, începând de la ora 9.00, şi până mâine, la ora 14.00, se vor efectua lucrările de igienizare ale rezervoarelor de apă potabilă de 100 mc capacitate, din Jigoreni, şi de 300 mc capacitate, din Văleni. Din acest motiv furnizarea apei potabile va fi întreruptă către cei 110 clienţi din localitatea Jigoreni şi 40 din localitatea Văleni.

  Lucrările de igienizare constau în spălarea şi dezinfectarea rezervoarelor de apă potabilă.

  În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, ApaVital SA Iaşi roagă consumatorii afectaţi să-şi creeze rezerve de apă pentru perioada de întrerupere.

  Sursa: flacaraiasului.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul are nevoie de o sursa suplimentara de apa. Se anunta un an secetos

  Operatorul regional de apa și canalizare caută noi surse de apa pentru alimentarea municipiului Pașcani. Scăderea debitelor la puțurile aflate în exploatare, seceta anunțată...

  LA MULȚI ANI, TUTUROR FEMEILOR! Istoricul și semnificația zilei de 8 martie. Cum a apărut Ziua Internaţională a Femeii

  8 martie. Ziua internaţională a femeii, celebrată la 8 martie în ţări din lumea întreagă, serbează curajul și puterea femeilor care au jucat un rol...

  Mesaje de 8 Martie. Cele mai frumoase urări pentru femeile importante din viața voastră

  Mesaje de 8 Martie. Ziua Femeii a sosit, prilej pentru care trebuie să sărbătorim și să felicităm femeile importante din viața noatră.   Mesaje de 8 Martie...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI