20.3 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
20.3 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Avarie pe o conductă importantă de apă a judeţului

  Ultimele știri

  Din cauza unei avarii pe aducţiunea Timişeşti, ApaVital va întrerupe furnizarea apei către o localitate din judeţ, iar alte nouă vor beneficia de acest serviciu în condiţii de presiune scăzută.

  În cursul zilei de ieri, reprezentanţii regiei de apă şi canal au constatat o pierdere pe conducta de 1.000 mm diametru de pe firul III al aducţiunii Timişeşti –Iaşi, în zona localităţii Ciohorani. Astfel, începând de azi, de la ora 3.00, şi până mâine, la ora 12.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către clienţii din localitatea Mogoşeşti – Siret, timp în care problema va fi remediată.

  În intervalul menţionat, apa potabilă va fi furnizată cu presiune scăzută în localităţile Târgu Frumos, Podu Iloaiei, Valea Lupului, Războieni, Bălţaţi, Mădârjeşti, Sârca, Leţcani precum şi în cartierele Păcurari, Păcureţ, Canta, Dacia, Alexandru cel Bun, Mircea cel Bătrân, Nicolina şi Galata, din oraşul Iaşi.

  Peste 150 de familii lăsate fără apă

  Tot în cursul zilei de astăzi, începând de la ora 9.00, şi până mâine, la ora 14.00, se vor efectua lucrările de igienizare ale rezervoarelor de apă potabilă de 100 mc capacitate, din Jigoreni, şi de 300 mc capacitate, din Văleni. Din acest motiv furnizarea apei potabile va fi întreruptă către cei 110 clienţi din localitatea Jigoreni şi 40 din localitatea Văleni.

  Lucrările de igienizare constau în spălarea şi dezinfectarea rezervoarelor de apă potabilă.

  În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, ApaVital SA Iaşi roagă consumatorii afectaţi să-şi creeze rezerve de apă pentru perioada de întrerupere.

  Sursa: flacaraiasului.info

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  20.3 ° C
  20.8 °
  19.1 °
  94 %
  5.8kmh
  100 %
  vin
  21 °
  sâm
  19 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet